• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Mama lui Augustin Viziru, despre rolul de tătic al fiului ei, dar și noua provocare - competiția Ferma. Orășeni vs săteni

Mama lui Augustin Viziru, despre rolul de tătic al fiului ei, dar și noua provocare - competiția Ferma. Orășeni vs săteni

Irina Viziru, mama actorului Augustin Viziru, a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a dezvăluit mai multe detalii din viața fiului ei, mai exact cum se comportă în rolul de tătic. 

Mama lui Augustit, care stă acum împreună cu nepoțica și cu iubita lui Augustin, are numai cuvinte de laudă la adresa tinerei mămici: ”Mama se implică aproape sută la sută, este o mamă model, după părerea mea. Eu așa... printre picături. Când are nevoie, mă solicită.” 

Irina Viziru a mai spus că iubita lui Augustin preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. 

În ce privește comportamentul fiului ei, de când a devenit tată, Irina Viziru îl vede complet schimbat: ”Nu mă așteptam să fie atât de ”tătos”, să zic așa, cu asta mică. E mult schimbat. Nu mai e nebunaticu Augustin care era înainte. Acum e omul așezat la casa lui care are o prioritate maximă - fetița.” 

”Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță, plus că stau la discuții foarte mult timp. Cum îl vede începe și râde”, a mai adăugat Irina Viziru. 

Augustin Viziru a intrat în competiția Ferma. Orășeni vb săteni la jumătatea concursului, iar acest lucru nu a fost privit ”cu ochi buni” de către ceilalți concurenți. Cu toate acestea, mama lui consideră că pe parcurs, fiul ei va lega prietenii: ”Cred că băiatul meu o să reușească să se facă iubit. Are el talentul ăsta.”

Urmărește materialul video de mai sus. 



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni