• PRO TV
  • Mama Elenei Chiriac, reacție dură la injuriile lui Gabi Toader față de fiica sa

Mama Elenei Chiriac, reacție dură la injuriile lui Gabi Toader față de fiica sa

Pentru Elena Chiriac, seara trecută a reprezentat poate unul dintre cele mai dificile momente trăite în Fermă. Injuriile lui Gabriel Toader, dar și o nouă desemnare la duel au fost primite cu mare durere în suflet și de cei dragi de acasă. 

Mama concurentei, Liliana Chiriac, a intervenit prin skype, în emisiunea ”Ferma.în Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu, unde și-a exprimat opinia vizavi de cele întâmplate în ultima perioadă. Vorbind despre reacția lui Gabriel Toader, femeia a menționat : 

De ce o face doar cu Elena? Pentru că această raportare de vârstă: că tu ești un copil și eu am niște ani și îmi permit. Dar se confundă. Anii nu dau înțelepciune. Nu ieși la înaintare cu buletinul, arătând câți ani ai și să-l strivești pe altul, pentru că are mai puțini ani decât tine. Pe ea de fiecare dată vrea să o strivească și are impresia chiar că poate să o agațe...dacă ea mai îndrăznește. Cum să mai îndrăznească un copil. Chiar dacă este cu tupeu, tot nu merită să o pui în cui și să o calci în picioare”

Nu rata reducerile de BLACK FRIDAY 2020! Toate promoțiile le găsești AICI

Vorbind despre Elena, mama ei a precizat că este un om puternic și rezistent, însă acest eveniment cu siguranță a afectat-o: 

Faptul că-și găsește putere și resurse să meargă mai departe asta nu înseamnă că nu este influențată și că nu s-a simțit izolată”. (...) Sunt și eu surprinsă și încântată de puterea ei interioară.

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni