Majda și Cosmina Păsărin, despre operațiile estetice: „Noi avem sau nu?”

În platoul Vorbește Lumea s-a discutat despre operațiile estetice la care apelează din ce în ce mai des femeile, iar Majda a recunoscut că a apelat la aceste proceduri. Iată ce spune Cosmina Păsărin despre intervențiile medicului estetician!

Emily Burghelea, Majda și Cosmina Păsărin sunt cele trei fete alături de care ne bem cafeaua în fiecare dimineață de la ora 10:30. Astăzi, blondina din trio a jucat rolul de reporter, astfel că în platou au rămas doar cele două brunete. Ele au discutat despre operații estetice, avându-l în platou chiar și pe un medic specializat în înfrumusețarea corpului. 

Majda a recunoscut, în cadrul emisiunii, că are o singură operație estetică: cea de implanturi mamare, pe care și-a făcut-o după doi ani de la nașterea copilului ei. 

„Eu am operații estetice și nu m-am ferit niciodată să spun acest lucru. Mi se pare ciudat să ai o operație și să spui că ai mâncat mărar sau pătrunjel... Eu am fost întotdeauna asumată, nu am fost împotrivă. În momentul în care am alăptat doi ani și am considerat că este necesar să fac asta pentru mine, pentru sănătatea mea mintală, am optat pentru aceeași măsură pentru care o aveam și înainte. Nu am nimic împotrivă, dar făcute într-adevăr, în limita bunului simț”, a declarat Majda.

Pe de altă parte, Cosmina Păsărin a spus că nu are nicio operație estetică și nici nu se gândește să își facă vreuna în viitorul apropiat. Cu toate acestea, ea nu este împotriva acestor proceduri.

„Eu nu am operații și nici nu am de gând să apelez la astfel de intervenții prea curând, dar cine știe ce se va întâmpla peste 4-5 ani”, a spus bruneta.

VEZI MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT, DAR ȘI PĂREREA ALTOR VEDETE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni