• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Luni începe al 9-lea sezon Vorbește lumea! Cove redecorează tot platoul pentru întoarcerea Adelei Popescu

Luni începe al 9-lea sezon Vorbește lumea! Cove redecorează tot platoul pentru întoarcerea Adelei Popescu

Luni începe al 9-lea sezon Vorbește lumea! Cove redecorează tot platoul pentru întoarcerea Adelei Popescu

Mai sunt doar 4 zile până când cei doi simpatici Cove și Adela își vor continua tradiția de a se distra împreună cu toți telespectatorii zilnic, de luni până vineri, de la 10:30 la Vorbește lumea!

După aproape 1 an, cât a fost în concediu de maternitate, Adela a urmărit emisiunea de acasă, acum revine în forță, mai pregătită ca niciodată! 

Pentru sezonul cu numărul 9 echipa de la Vorbește Lumea a pregătit subiecte cu totul inedite și va propune noi provocări, dar și schimbări. Luni, la ora 10:30, telespectatorii vor vedea ce look nou, proaspăt și cool a primit platoul emisiunii, care va fi complet schimbat în noul sezon.

„Sunt atât de fericită și pregătită să revin la Vorbește lumea. Perioda cât am stat acasă am adunat cele mai bune și mai valoroase informatii pentru proaspetele mămici. Noul decor este absolut  fabulos și mă bucur din tot sufletul că începem o nouă etapă într-o nouă casă. Vom avea și un element supriză, un element foarte apetisant, chiar sexos aș putea spune alături de noi.”, a declarat Adela Popescu, prezentatoare Vorbește lumea.

Despre ce element surpriză vorbește Adela? În noul sezon, echipa Vorbeste lumea! Se mărește, iar Adela și Cove, vor avea o nouă colegă!

Gașca Vorbește lumea se mărește de la sezon la sezon, iar Adela și Cove vor avea o nouă colegă, co-prezentator. O domnișoară tânără, frumoasă, seducătoare, cu idei fresh și pregatită de orice provocare! Cine este noua lor colegă? Aflați luni, 26 august, de la 10:30, numai la Vorbește lumea.

“Pentru noi, vacanța a luat sfârsit și suntem pregătiti să revenim în casele dumneavostră cu cele mai proaspete informații. În acest nou sezon, primiti-ne cu brațele deschise și să începem diminețile bine dispuși. A revenit și scumpa mea colega, Adela Popescu, dar nu vom fi singuri, o noua colegă ni se va alătura, va fi co-prezentatoarea noastră. Mai în glumă, mai în serios, între două nu te plouă, dar nici bine nu-ți e!”, a declarat Cove, prezentator Vorbește lumea.

De luni, 26 august începe noul sezon Vorbește lumea. Adela, Cove și noua colegă vă așteaptă de luni până vineri, în fiecare dimineață, la 10:30 până la ora 13:00, să savurați cafeaua cu cele mai bune subiecte ale zilei. 

În fiecare ediție a emisiunii, cei trei vor aduce interviuri și subiecte în exclusivitate ale vedetelor din România, vor dezbate știrile din primele pagini ale ziarelor, vor analiza celebritățile de peste ocean și vor vorbi și despre oameni simpli și poveștile lor de viață, lupta pentru diverse cauze și motivația lor de a depăși anumite obstacole. 


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni