• PRO TV
  • Lumea lui Harry Potter devine realitate! Locul în care fanii pot trăi o zi precum vrăjitorii de la Hogwarts

Lumea lui Harry Potter devine realitate! Locul în care fanii pot trăi o zi precum vrăjitorii de la Hogwarts

Lumea lui Harry Potter devine realitate! Locul în care fanii pot trăi o zi precum vrăjitorii de la Hogwarts

Vești bune pentru fanii lui Harry Potter! Cei care au fost fascinați de lumea magică prezentată de J.K. Rowlings în cărțile sale au ocazia să trăiască o experiență de neuitat. Culoarele secrete, portretele fantomelor prietenoase, dar și atmosfera de vis se află la doar un zbor distanță, în Irlanda! 

Lumea lui Harry Potter este apreciată de copiii de toate vârstele, iar întâmplările neobișnuite care se petrec într-un cadru de poveste au contribuit la succesul fenomenal al cărților. Ecranizarea a fost la rândul ei o reușită  și nu puține persoane și-au imaginat cum ar fi să trăiască măcar o zi în pielea celebrelor personaje. Acum acest lucru este posibil într-un mic sat din Irlanda, unde a fost construită o căsuță care redă fidel designul și viața la Hogwarts.

Căsuța deține patru dormitoare, fiecare dintre acestea fiind decorate în stilul caracteristic al caselor de la Hogwarts. Mobila este sculptată de cei mai iscusiți artiști, iar pe perereții imobilului sunt așezate tablouri ale fantomelor care au bântuit culoarele castelului. Pentru ca totul să pară cu atât mai real, constructorii și administratorii imobilului au creat un culoar secret. Mai mult decât atât, există o replică a locului în care Harry obișnuia să se ascundă de unchiul mereu supărat.

Căsuța care promite fanilor o experiență pe care nu o vor uita curând se află în Marshalltown Ennis Corthy, iar prețul unei nopți petrecute aici este de 18 lire sterline.

Pe PRO TV PLUS vezi Maxsialtele îți arată cum oprești invazia extratereștrilor din Fortnite - Facem Level (Summer Edition susținută de Republic of Gamers) – episodul 26

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni