• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lora, la 4 ani de ”Vorbește lumea”: ”Mult succes pe mai departe și să scrieți istorie în continuare”

Lora, la 4 ani de ”Vorbește lumea”: ”Mult succes pe mai departe și să scrieți istorie în continuare”

Lora, la 4 ani de ”Vorbește lumea”: ”Mult succes pe mai departe și să scrieți istorie în continuare”

”Vorbește lumea” împlinește 4 ani, motiv pentru care va urma o săptămână plină de surprize și momente festive în cadrul emisiunii de la PRO TV. Cu această ocazie, Lora ne-a vorbit despre experiența de care s-a bucurat în calitate de coprezentatoare a acestui show. 

”Vorbește lumea” de patru ani. Ce urări ai pentru emisiunea pe care o prezinți?

Felicitări și la mulți ani! Și o spun din toată inima, pentru că acum chiar nu mai sunt doar un telespectator sau invitat. Știu mai multe despre emisiune și văd lucrurile din interior, din sânul familiei, așa că acum înțeleg cu adevărat de ce este una dintre cele mai curate emisiuni din România. Am avut ocazia să cunosc oamenii care lucrează intens pentru ca ”Vorbește lumea” să vină cu foarte multe informații utile pentru femei, pentru tinerele mame, pentru bărbați. Nu m-am așteptat niciodată să fiu atât de bine primită și să descopăr că am un talent în plus, iar asta mă bucura foarte mult! Așa că felicitări, dragilor, mult succes pe mai departe și să scrieți istorie în continuare. Într-adevăr, să faci o emisiune în direct în fiecare zi, atât de bună, curată și bogată în informații este extrem de greu. Sunteți minunați!

Citește și: Vorbește lumea împlinește 4 ani!

Un top 4 al celor mai frumoase lucruri care ți s-au întâmplat de când prezinți emisiunea ”Vorbește lumea”. 

În primul rând, în aproape un an de zile cât a durat sezonul, am învățat să am mult mai multă încredere în mine. Cumva, a fost atât de mare surpriza când mi s-a spus că pot să fac asta și că fac asta bine, că am fost ajutată să scot în față niște calități, s-a râs la glumele mele, am putut să fiu atentă la colegul Cove, la invitați și a înflorit în capul meu gândul că e o chestie pe care la un moment dat chiar pot să o fac într-un proiect al meu. Mi-ar plăcea, dar orice aș face de acum încolo, și pe plan muzical sau în televiziune, va fi puțin altfel, pentru că încrederea în mine a crescut și parcă am alte aptitudini de comunicare, altfel ascult oamenii, altfel înțeleg. E ca și cum aveam un puzzle incomplet și acum am toate piesele. Știu ce se cere de la un artist, ce înseamnă un invitat bun, spumos și care te încarcă cu energie.

Am descoperit un colectiv extraordinar și mi s-a confirmat că munca în echipa este cheia succesului. Cât de mult înseamnă ca fiecare să iubeasca ceea ce face și să se implice cu adevărat, de la căutarea subiectelor la tot ce ține de creație, ce înseamnă să fie cineva atent la tine și la personalitatea ta și să scoată în evidență lucrurile frumoase, amuzante. N-am știut cum funcționeaza lucrurile în zona asta, n-am știut cât de greu poate să fie live-ul zi de zi și cât de greu este să păstrezi energia sus. Am învățat să mă concentrez, să fiu prezentă, să mă bucur de fiecare invitat, să fiu curioasă. Nu eram o fire foarte curioasă, acum vreau să aflu despre oameni și sa-i iau ca atare. 

Un lucru foarte important este că am prieteni noi și foarte buni și valoroși! În emisiunea asta mi-am deschis inima către niște oameni care sunt sigură că vor rămâne acolo.

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit de la Cove?

O, Doamne! (râde) Țin minte că în prima zi când am prezentat emisiunea mi s-au tăiat genunchii și era să fac infarct, nu înțelegeam ce se întâmplă, cine s-a gândit la mine pentru postura asta. Aveam impresia că sunt ca nuca în perete, că nu aveam nicio treabă cu ce se întâmplă în jurul meu. Nu este deloc același lucru cu vorbitul cu publicul la concert sau cântatul live. Cove a zâmbit și mi-a spus: ”Stai liniștită, o să fii foarte bine!” A fost mai mult o încurajare decât un compliment, dar a fost exact ceea ce aveam nevoie în acel moment. Complimentul a venit mai târziu, când s-a uitat la mine, m-a luat de umeri, m-a scuturat cu putere și mi-a spus: ”Băi, bravo, ești foarte bună! Ești foarte bună!”. Și l-am crezut... Și îl cred de fiecare dată când îmi spune asta...de fapt îl cred de fiecare dată când îmi spune orice, e clar că el știe mai bine și are toate motivele să mă ajute să evoluez, pentru că, nu-i așa, vrea o colegă bună lângă el. Îmi dă multă încredere în mine.

Cine, din familia ta, este cel mai mare fan al emisiunii ”Vorbește lumea”?

MAMA! Mai ales de când sunt eu, pentru că are o motivație în plus să stea cu ochii pe emisiune. E foarte fericită și foarte mândră și mă bucur că îmi lasă și mesaje frumoase, îmi mai spune lucruri despre subiectele din emisiune, mai completează pe unde i s-ar fi părut că ar mai fi putut fi spus ceva, îmi spune unde simte că ar fi trebuit să mai întreb invitații și alte lucruri. E foarte simpatică!

Unul dintre cele mai amuzante lucruri care ți s-au întâmplat vreodată în direct și n-ar fi trebuit...

Depinde, sunt lucruri care pe moment nu par deloc amuzante, însă apoi te bușește râsul atunci când ți le amintești. S-au întâmplat tot felul de chestii: era să trec prin cadru când invitatul cânta și m-a oprit cineva la timp, era să leșin de câteva ori, sunt multe, foarte multe! Foarte amuzant acum, după ce am căpătat mai multă experiență, mi se par momentele de la finalul emisiunii: noi avem un schimb de replici – când eu, când Cove, iar totul se întâmplă în timp ce în cască este numărătoarea inversă, de la 10 la 1. Deci trebuie să mă concentrez și pe ceea ce am de spus, dar și pe ce aud din cască și trebuie să închei propoziția când în cască mi se spune 1, totul trebuie să fie superbine sincronizat. Îmi amintesc că, la început, de fiecare dată când îmi ieșea, începeam să aplaud ca un copil fericit și toți colegii din platou se amuzau pe seama mea. Mă aplaudam singură că reușeam să termin propoziția la secunda 1.  Odată, îmi aduc aminte că spunea Cove ceva la încheierea emisiunii și s-a lungit mai mult și auzeam în cască vorbindu-se pe un ton mai apăsat: patruuuu, treiii... și el nu mai termina ce avea de spus, moment în care eu am gândit cu voce tare în direct: OOOO, Doamne! (râde) pentru că știam că nu o să ieșim pe timp și urma să închei eu și îmi era frică să nu depășim timpul. Am ieșit cu bine până la urmă (râde). 

Spune-ne 4 lucruri pe care fanii nu le știu despre tine. 

1 Iubesc foarte mult domeniul ăsta cosmetic, mama a fost farmacist și cele mai frumoase cadouri au fost mostrele de creme primite de la ea. Cred că am testat toate cremele pământului și a venit ziua în care să duc această pasiune a mea pentru creme și tot felul de combinații minune pentru piele. Lucrez cu profesioniști din domeniu și îmi voi lansa propria mea companie cosmetică. Primul produs se lansează în curând și este o cremă hidratantă de zi la care s–a muncit foarte mult. Nu este o rețetă importată din afară, este o cremă cu o rețetă făcută de mine, perfecționată de experți în acest domeniu. Sunt foarte mândră! Este la fel de important pentru mine cum este și muzica. 

2 Sunt o cinefilă și trăiesc atât de intens filmele, încât greu ies din ele. Mă afectează pe un termen puțin mai lung decât pe un telespectator normal. Sunt genul de om care merge puțin diferit după ce vizionează un film cu supereroi.  

3 Îmi place să scriu muzică, să scriu versuri, să compun linii melodice. Eu așa am început, făcând asta pentru alții și unul dintre motivele pentru care am avut succes în acest domeniu a fost că am știut și din culise cum stă treaba, adică și din studio și din partea de producție.

4 Vacanțele mele preferate sunt în general pe insule. Îmi doresc foarte mult ca la un moment dat în viață să am posibilitatea să îmi deschid o pensiune, un boutique hotel pe o insulă, să am propriul meu piano bar unde să se cânte frumos și să am biroul meu acolo, să fie sediul firmei de cosmetică și, din când în când, să cânt în propriul meu bar. Și toată chestia asta să fie manageriată de mine cu iubitul meu. 

Care ar fi celebritatea internațională pe care ți-ai dori-o în platoul emisiunii ”Vorbește lumea” și care ar fi prima întrebare pentru aceasta?

Oooo, Doamne, mi-ar placea să vorbesc cu Oprah. Aș întreba-o cum e să știi că, din câteva vorbe, poți influența atât de multă lume. Și ce sfaturi are pentru cei care au acest har, despre cum să îl folosească și care sunt pericolele și capcanele în care poți să cazi în momentul în care ai o putere atât de mare, atât de multă influență. Trăim într-o vreme în care toată lumea își dorește să influențeze, să fie influencer și cred că este o chestie foarte periculoasă. Aș vorbi cu oameni din zona asta, care sunt cu adevărat influenceri. Plus mulți alți cântăreți internaționali care sunt foarte talentați și despre care mi-ar plăcea să aflu multe lucruri. În special, cum au reușit și cât de greu a fost, cum au depășit piedicile, problemele, stările de anxietate care vin odată cu succesul...

La final, un mesaj pentru telespectatorii voștri fideli...

Mulțumesc celor care s-au bucurat de prezența mea în această postură, că mă încurajați și că îmi scrieți mesaje frumoase despre evoluția mea în calitate de prezentator la ”Vorbește lumea”. Vă mulțumesc foarte mult că m-ați primit frumos și să rămâneți telespectatori fideli. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni