• PRO TV
  • Lora - fotografie în cadă, așa cum nu-ți imaginai. În ce ipostază neobișnuită a fost surprinsă cântăreața

Lora - fotografie în cadă, așa cum nu-ți imaginai. În ce ipostază neobișnuită a fost surprinsă cântăreața

Lora - fotografie în cadă, așa cum nu-ți imaginai. În ce ipostază neobișnuită a fost surprinsă cântăreața

Lora a surprins pe toată lumea cu fotografia recentă postată pe contul ei de Instagram.

După experiența sa de la Vorbește lumea, Lora s-a întors în studioul de înregistrări și a devenit o prezență foarte activă pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a postat o fotografie pe contul ei oficial de Instagram, în care era surprinsă îmbrăcată, într-o cadă aurie. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? #moldoveanca

A post shared by LORA (@loraofficial) on


 

"Am avut o perioadă destul de lungă cu program fix, ca la job, lucru care nu mă caracterizează neapărat, fiind o persoană foarte liberă și în deplin control în ceea ce privește programul meu”, spunea Lora pentru PROTV.RO. În locul lui Lora  a venit Adela Popescu, întoarsă din concediul postnatal. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea are doi copii, pe Alexandru ( 3 ani) și Andrei ( 11 luni). 

Lora a lansat acum 3 săptămâni o nouă piesă, în colaborare cu formația Proconsul. Prea târziu se numește noua melodie și are peste 700 de vizualizări pe YouTube.

Lora a devenit femeie de afaceri

Recent, Lora a intrat în domeniul afacerilor și a lansat un produs destinat doamnelor și domnișoarelor. Mai exact, este vorba despre o cremă hidratantă pentru față, creată din ingrediente naturale.  "Este un vis din copilarie. Pe lângă muzică, mă pasionează și acest domeniu, al cosmeticii, mama mea fiind farmacistă. Nu credeam că o bilă roz mă poate face așa fericită". a spus Lora pentru "Vorbește lumea".   

Foto: Instagram      

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni