• PRO TV
  • Lili Sandu: “Sunt o sursă de inspirație pentru femeile care vor să facă un copil după 40 de ani”

Lili Sandu: “Sunt o sursă de inspirație pentru femeile care vor să facă un copil după 40 de ani”

Actrița Lili Sandu a fost astăzi în platoul emisiunii "Vorbește lumea" și a vorbit despre ședința foto realizată recent în care a afișat o siluetă impecabilă, dar și despre viața de mamă și relația cu soțul ei.

Într-o formă de zile mari, Lili Sandu s-a adresat cu motivație femeilor care au trecut de vârsta de 40 ani și le-a încurajat să își urmeze visurile indiferent de standardele pe care uneori societatea le impune. “Sunt o sursă de inspirație pentru femeile care vor să facă un copil după 40 de ani. În pictorialul pe care tocmai l-am făcut m-am simțit cu adevărat femeie, chiar am reușit să eman acea senzualitate. Mă bucur enorm că am reușit să slăbesc pentru că luasem vreo 25 de kilograme în plus. (...) Visam la acest pictorial încă de când eram însărcinată. (...) Chiar se poate să faci un copil și să arăți și bine! Mama mă ajută foarte mult că băiețelul nostru, Thomas, dar și păținții lui Silviu, în weekend, când pot și ei.
 

Lili Sandu a mai vorbit cu Adela Popescu și despre posibilitatea unui al doilea copil. “Cum o vrea Dumnezeu. Încercările dintâi, cele de la Thomas, au fost foarte dificile. Și chiar nu mai vreau să trec prin experiența asta. Am avut multe emoții atunci, dar dacă Dumnezeu va dori asta la un moment dat, vom vedea. Îl lăsăm pe El să decidă”.

Vedeta a mai povestit în platoul emisiunii și cum a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților alături de Silviu Țolu: “Valentine s Day chiar e o sărbătoare foarte frumoasă. (…) Aseară, l-am culcat pe Thomas pe la 19:30 și apoi am mers la noi în cameră, am dat luminile mai jos ca intesitate, am servit un pahar cu vin, am mâncat desertul preferat și am primit cel mai tare masaj la tălpi, de n-a văzut nici Parisul așa ceva!”

Spre finalul momentului, actrița a adus în discuție și planurile ei de viitor: “Am câteva proiecte, probabil că o să mă reîntorc la PRO TV. Deocamdată nu vreau să dezvălui foarte multe, dar lucrez la un proiect pentru mămici cu un psiholog. O să vedeți despre asta la momentul potrivit. Pe plan personal îmi doresc să plec într-o vacanță și să mă relaxez cât mai mult”.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni