Lili Sandu, la remodelare corporală: "Ah, Doamne, ce bine a fost și astăzi!"

Lili Sandu încearcă diferite tratamente de înfrumusețate, iar de data aceasta a ajuns la remodelare corporală, pentru un trup cât mai tonifiat.

Cea care a consiliat-o inițial este Dr. Dana Bratu, medic specialist dermatolog, expert in estetică. Aceasta a vorbit despre procedurile la care urma să se supună prezentatoarea Vorbește lumea

Dr. Dana Bratu: "Vorbim despre un tratament medical, un tratament de remodelare corporală, deja lucrurile aveansează foarte mult în medicina estetică și ne dorim, mai ales acum, că a venit sezonul estival, să arătăm bine în costum de baie. Vom avea un efect de fermitate pentru că acele microunde vor ajunge și în derm, care este stratul pielii ce este responsabil de producția de colagen și atunci pielea va fi mai strânsă. (...) Și bărbații fac acest tratament, mai ales pentru abdomen(...) Rezultatele se văd imediat, dar nu se face în timpul sarcinii și alăptării, pentru că nu ne-am echilibrat hormonal. (...) Protocolul nostru este de patru ședințe, la trei săptămâni noi considerăm un interval decent."

VEDEȚI IMAGINI DIN TIMPUL PROCEDURILOR ÎN GALERIA FOTO

La final, Lili Sandu a încheiat și cu un mesaj pentru colegii ei:

"Ah, Doamne,  ce bine a fost și astăzi! Băieți, a venit timpul să vă mulțumesc pentru această rubrică, așa mai am și eu timp de mine!"

FOTO: LILI SANDU INSTAGRAM/ CAPTURĂ EMISIUNE 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni