Lili Sandu a avut parte de șocul vieții ei în vacanță

Lili Sandu a fost prezentă în platoul Vorbește Lumea, acolo unde a vorbit despre experiența sa din ultima vacanță. A mers împreună cu fiul și soțul ei!

Lili Sandu a devenit mamă de curând, iar de atunci întreaga sa viață s-a schimbat complet. Recent, ea a plecat în vacanță alături de soțul și fiul ei, crezând că va avea parte de o experiență unică. Din păcate, aceasta a suferit un adevărat șoc în momentul în care feribotul pe care se afla a avut parte de câteva probleme, din cauza apei agitate din mare.

„Am fost cu el în Spetses, o insulă retrasă din Grecia, am vrut ceva mai family style. Mi se face pielea de găină. La întoarcere a fost foarte agitată marea și vântul a fost îngrozitor, valuri foarte mari. În jurul meu erau doar femei care plângeau, era un purgatoriu, oamenii care efectiv vărsau... Mi-a fost rău și mie și lui Thomas. Thomas a și vomitat. A fost ceva... Eu am zis atunci mai multe rugăciuni decât în toată viața mea... Am stat așa vreo patru ore și jumătate. Am zis >”, a declarat ea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

Din fericire, lucrurile au mers bine, însă fiul actriței a fost îngrozit de cele întâmplate, iar acum nu vrea să mai meargă cu feribotul. 

VEZI MAI MULTE ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni