• PRO TV
  • Lidia Buble și Descemer Bueno au găsit rețeta perfectă pentru „Margarita”

Lidia Buble și Descemer Bueno au găsit rețeta perfectă pentru „Margarita”

Lidia Buble și Descemer Bueno au găsit rețeta perfectă pentru „Margarita”

Lidia Buble lansează „Margarita” alături de Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiți artiști latino din lume care a colaborat cu nume precum Enrique Iglesias și Gente De Zona.

Produsă de către Fly Records, „Margarita” este însoțită de un videoclip bold, plin de culoare, filmat în Cuba, ce combină mood-ul pasional cu versurile single-ului.

Stateam cu băieții de la Fly în studio, căutăm un artist pentru feat. și am spus, visând probabil, «cât de tare ar fi să vrea Descemer Bueno să cânte pe piesă asta». Nici prin cap nu mi-a trecut că am să am parte de cea mai intensă săptămâna în Cuba și că am să mă înțeleg atât de bine cu un om pe care nu-l cunosc, dar pe care-l apreciez de foarte multă vreme. Sunt convinsă că e doar începutul pentru mine.... Vreau să va povestesc despre oamenii senzaționali din industria muzicii latino pe care i-am întalnit acolo și să fiți parte din visul meu frumos”, mărturisește Lidia Buble.

Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simțim la fel“, iar în același an a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca „Inima nu știe“, „Le-am spus și fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerți“ (feat. Adi Șînă) și „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. În octombrie 2017, artista a lansat „Cămașa”, single care s-a menținut în topul celor mai difuzate piese la radio și a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube. Apoi, Lidia și-a surprins bublisorii cu „Sub apă”, clip care a cucerit publicul din România și care a spart orice tipar, în materie de producție video.

În urmă cu opt luni, a lansat „Tu”, o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are față de jumătatea sa, cu un videoclip desprins dintr-un film românce, iar în martie a lansat „Asta sunt eu”, o piesă sinceră și prima colaborare dintre artista și What’s UP. A urmat „Undeva la mijloc”, în care Lidia dezvăluie o atitudine de „bad girl” și un look rock extrem de sexy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Născut la Havana, Descemer Bueno este cunoscut atât ca solist, cât și ca producător muzical și compozitor. A iubit dintotdeauna muzica și și-a început cariera ca profesor de muzică, iar apoi a devenit membru al unei formații de jazz.

A scris muzică și pentru filme, dintre care „Havana Blues” (2005) și „Havana Eva” (2010), ambele premiate la festivaluri, cu distincția de "Cea mai bună coloana sonoră". De-a lungul timpului, Descemer a colaborat cu Ricky Martin, Gilberto Santa Rosa, Estopa, Samo (Cămilă), Thalía, Melendi, Pitbull, Wisin și Yandel pentru hituri internaționale ce au cucerit globul.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni