Lidia Buble, sărbători în familie: “La noi, piureul se face cu bormașina!”

Lidia Buble a fost invitată în platoul Vorbește lumea, acolo unde a povestit despre planurile pe care le are de Sărbători. Ca în fiecare an, artista petrece Crăciunul la Deva, alături de familia ei numeroasă. 

Lidia Buble are 6 frați și 4 surori, 30 de nepoți și peste 350 de verișori. Artista a povestit că are un munte de cadouri de cumpărat și a glumit spunând că în această perioadă din an, cardul ei “plânge”. 

Îndrăgita cântăreața va petrece Crăciunul la Deva și abia așteaptă să-și ajute mama în bucătărie. 

“La noi acasă atmosfera este foarte aparte. Mâncăm în ture. Dacă te-ai întors o secundă și ai strănutat, când te întorci în farfurie nu mai ai nimic”, a glumit Lidia. 

“La noi toată lumea gătește. Este literă de lege. De asta mă și duc înainte cu două zile, pentru că se fac prăjituri, se gătește serios. Piureul la noi se face cu bormașina. Efectiv, sunt kilograme întregi de cartofi, iar de pe masa de Crăciun piureul este nelipsit. Mama îl face cu bormașina că nu ai cum să faci cu telul ăla 20 de kilograme de cartofi. Mami gătește în cantități industriale”, a povestit Lidia. 

Despre mama ei, Lidia a spus că este o eroină și că în prezent are grijă de toți nepoții. Artista a declarat că vrea să ducă mai departe tradiția familiei și își dorește o familie numeroasă. 

Îmi doresc mulți copii. Eu știu cum este să crești într-o familie numeroasă și nu se compară cu absolut nimic. Nu ai cum să explici în cuvinte și nu ai cum să știi decât dacă te naști într-o astfel de familie. Îmi doresc să am cel puțin șase copii...Cel puțin...patru băieței și două fete. Și mă văd o mamă mai nebună. Pe lângă relația mamă-fiu, mamă-fiică, o să fim și cei mai buni prieteni”, a mai spus Lidia Buble. 

Mai multe declarații ale vedetei în materialul VIDEO de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni