• PRO TV
  • Leonard Doroftei, Marian Dragulescu, Sandra Izbasa si Elena Ionescu devin campioni si la Jocuri de celebritate

Leonard Doroftei, Marian Dragulescu, Sandra Izbasa si Elena Ionescu devin campioni si la Jocuri de celebritate

Leonard Doroftei, Marian Dragulescu, Sandra Izbasa si Elena Ionescu devin campioni si la Jocuri de celebritate

In aceasta seara, de la 22:30, Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate aduc o gasca de campioni in sufrageria de la Jocuri de celebritate! 

Leonard Doroftei, Marian Dragulescu, Sandra Izbasa si Elena Ionescu sunt obisnuiti cu un loc pe podium la competitii sportive de amploare, asa ca vin in emisiune hotarati sa demonstreze ca sunt campioni si la jocuri! 

In echipa lui Paul Ipate, Sandra Izbasa, Marian Dragulescu si Alina Stanculescu, trei sportivi cu multe medalii la activ vor lupta pentru visul Alinei de a-si face un studio de make-up. Pe partea opusa, in echipa lui Strunila, lupta la categoria grea Leonard Doroftei, Elena Ionescu si Ioana, care isi doreste sa investeasca intr-un aparat de fitness. 

Probele care vor da tonul distractiei si vor umple sufrageria de voie buna sunt: Numele are cuvantul, Turnul vedetelor, Desene cu cantec, Mimeaza daca poti si Tuuutuet, iar lupta pentru a ajunge in runda finala, Nume si renume, va starni spiritul de competitie in fiecare invitat! 

Care dintre cele doua fete vor demonstra ca sunt mai tenace si vor reusi sa ii ia banii lui Bobonete pentru a-si implini visul, dar si cum se va descurca Doroftei la mima ramane de vazut in aceasta seara, de la 22:30, numai la Pro TV. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni