• PRO TV
  • Lena Headey, nemachiata, in sandale si pantaloni scurti. Cat de diferita e actrita cand nu joaca rolul lui Cersei 

Lena Headey, nemachiata, in sandale si pantaloni scurti. Cat de diferita e actrita cand nu joaca rolul lui Cersei 

Lena Headey, nemachiata, in sandale si pantaloni scurti. Cat de diferita e actrita cand nu joaca rolul lui Cersei 

Telespectatorii o adora si o urasc in acelasi timp, iar aceste sentimente contradictorii se datoreaza celui mai de impact rol pe care l-a facut pana acum: cel al lui Cersei din "Game of Thrones". Ce stiu insa fanii despre Lena Headey?

Cand vine vorba despre viata ei privata, actrita care da viata personajului Cersei Lannister este discreta si prefera sa se fereasca de "ochiul" indiscret al presei. Chiar si asa, angajatii publicatiilor mondene nu renunta prea usor si raman pe urmele ei in speranta ca o vor prinde pe picior gresit.

Desi nu reusesc sa faca acest lucru, paparazzii obtin totusi, ocazional, imagini din viata de zi cu zi a actritei britanice de 43 de ani. De exemplu, ei au reusit sa o fotografieze pe strazile din Hollywood, in timp ce facea o plimbare alaturi de o prietena.

Fara costumele de epoca si peruca blond-roscata, Lena este complet diferita si afiseaza un look modern si relaxat. Imbracata intr-un maiou gri si jeansi scurti, actrita aproape ca i-a facut pe toti sa uite ca a devenit mama pentru a doua oara in urma cu putin timp. Iata cat de bine arata, dar si ce look diferit etaleaza Lena Headey in viata de zi cu zi, cand nu joaca in "Game of Thrones":

Inainte de a deveni celebra pentru rolul din Game of Thrones, Lena Headey a mai jucat in filme precum Dredd, The Purge, 300: Rise of an Empire, Pride and Prejudice and Zombies, dar si in serialul Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni