• PRO TV
  • Le-a făcut pe toate! De la shaormar până la paznic pe șantier. Cu ce se ocupa Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți

Le-a făcut pe toate! De la shaormar până la paznic pe șantier. Cu ce se ocupa Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți

Le-a făcut pe toate! De la shaormar până la paznic pe șantier. Cu ce se ocupa Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți

Vorbește lumea că Toma Cuzin avea mai multe meserii înainte să devină un actor cunoscut în România. Acesta interpretează rolul personajului Firicel din Las Fierbinți devenit celebru pentru expresia "Bă ești prost? Bă ești nebun?".

Pentru emisiunea Vorbește lumea, Toma Cuzin a mărturisit că a avut una dintre cele mai grele meserii practicate în România și anume cea de miner. De asemenea, nu a fost singurul loc de muncă pentru actorul din Las Fierbinți, acesta a mai lucrat ca paznic pe un șantier, agent imobiliar, dansator și într-o shaormerie. Cea mai bănoasă meserie dintre acestea a fost cea de miner, mărturisește actorul. 

Toma Cuzin se bucură de un real succes. Recent, actorul din serialul "Las Fierbinți", a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei natale. Acesta a fost numit Cetățean de Onoare al comunei Peștișani, locul în care s-a născut. 

Actorul a făcut public anunțul pe pagina lui de Facebook, în urmă cu două zile. În descriere, Toma a ținut să mulțumească consiliului local al comunei și primarului:" Zvonurile fură reale. "Mă făcură Cetățean de Onoare. Mulțumesc consiliului local al comunei Peștișani si primarului" și, de asemenea, le-a transmis un mesaj de încurajare oamenilor "Dacă eu pot, poți și tu".

Pe Toma Cuzin îl puteți vedea marți și joi, de la 20:30, în serialul "Las Fierbinți".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni