• PRO TV
  • Lavinia Pîrva, mesaj aproape disperat pentru fani pe Instagram! Ce a pățit la început de an?

Lavinia Pîrva, mesaj aproape disperat pentru fani pe Instagram! Ce a pățit la început de an?

Lavinia Pîrva, mesaj aproape disperat pentru fani pe Instagram! Ce a pățit la început de an?

Lavinia Pîrva s-a confruntat cu o situație delicată care le-a pus probleme multor celebrități, atât din România, cât și din străinătate. 

Mai precis, contul de Instagram al vedetei a fost spart, iar aceasta s-a văzut nevoită să ceară ajutorul unor specialiști. Cântăreața a lansat un apel pe Instagram prin care își ruga fanii să ignore orice mesaj care le solicită datele personale, pentru că nu vine de la ea. 

 “Profilul mi-a fost hack-uit! Vă rog să nu răspundeți la mesaje ce implică solicitarea datelor dumneavoastră personale! Nu le solicit eu!”.




La scurt timp după ce a lansat apelul de mai sus, soția lui Ștefan Bănică și-a informat apropiații și fanii că a rezolvat situația.

“Datorită ajutorului promt primit din partea specialiștilor, am reușit să îmi recuperez contul, acum fiind securizat. Acum putem comunica în siguranță!”, a notat Lavinia Pîrva pe Instasory.
 
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit, în secret, în 2017. Artistul a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului de Crăciun de la Sala Palatului, din decembrie 2018. Lavinia a născut pe 16 mai 2019. Fiul ei și al artistului a fost numit Alexandru Bănică, iar prenumele nu a fost ales la întâmplare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Datorita ajutorului promt primit din partea specialistilor de la @cybersmartdefence am reușit sa îmi recuperez contul, acum fiind securizat. Acum putem comunica in siguranța!

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) pe

După naștere, Lavinia s-a concentrat pe creșterea copilului, dar și pe carieră. Promite lansarea unui nou produs muzical, dar, până atunci, trece prin numeroase transformări. Mulți au acuzat-o că apelează la operații estetice, dar, în realitate, ea a dezvăluit că a optat pentru un program de remodelare corporală și a dat chiar și detalii. Cert e că Lavinia este extrem de schimbată. 

 
Puteți vedea transformarea artistei în GALERIA FOTO de mai jos

Pe PRO TV PLUS puteți vedea emisiunile preferate:



FOTO: INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni