• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lavinia Goste & Marius Zorilă, despre certurile în cuplu: „De la muzică apar discuțiile”

Lavinia Goste & Marius Zorilă, despre certurile în cuplu: „De la muzică apar discuțiile”

Unul dintre cele mai iubite cupluri din muzica populară românească a fost astăzi la Vorbește lumea și a dezvăluit câteva lucruri neștiute despre căsnicia lor.

Lavinia Goste & Marius Zorilă au mărturisit cum gestionează certurile din relație, cum reușesc să treacă peste perioadele mai dificile, dar și despre cum își împart responsabilitățile pentru a evita discuțiile.

Lavinia Goste este căsătorită cu Marius Zorilă, dirijorul Orchestrei Naționale Valahia și au împreună două fetițe gemene, Maria și Ioana, de opt anișori.

Sunt o mamă tigroaică, foarte grijulie cu fetele mele. Obișnuiesc să vorbesc foarte deschis cu ele. Suntem foarte apropiate, ca niște prietene”, a explicat mămica.

Noi suntem un cuplu și pe scenă și acasă. Când suntem pe scenă trebuie să facem abstracție de faptul că mai avem și neînțelegeri în viața de cuplu. Publicul nu trebuie să simtă asta”, a spus Lavinia Goste.

Apoi, Marius Zorilă a ținut să o completeze pe soția lui: “De cele mai multe ori ne certăm de la muzică. Dacă fetele noastre se sperie, noi le explicăm că, de fapt, vorbim despre muzică. Ei nu-i convin anumite lucruri și uneori vrea doar în acel fel anume. Numai și numai de la muzică ne certăm! În pandemie am avut niște probleme pentru că aveam destul de multe sarcini. Trebuia să le facem pe toate. Pe tema educației fetelor nu obișnuim să ne certăm, dar mai drastică este soția mea, Lavinia”.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni