Laura Giurcanu este Vlogger-ul Vocea României!

Laura Giurcanu este Vlogger-ul Vocea României!

Laura Giurcanu se alătură echipei Vocea României și va fi în sezonul 8 Vlogger-ul show-ului! Ea are acces nelimitat în backstage, le va aduce fanilor emisiunii informații exclusive și le va arăta lucruri pe care nu le-au mai văzut până acum cu cei patru antrenori.

Fiind o prezență constantă în mediul online, prin intermediul Instagram și Youtube, unde își prezintă într-un mod unic activitățile zilnice și cele mai importante momente din viața ei, Laura are sute de mii de subscriberi și persoane care o urmăresc pe platformele social media. În acest sezon, va fi vocea din online a show-ului și este pregătită să aducă energie și cât mai multă distracție pe paginile de Facebook și Instagram Vocea României.



Încântată de această nouă provocare, Laura a declarat: ”Sunt Vlogger-ul oficial Vocea României, iar rolul meu este să aduc în atenția publicului conținutul care până acum rămânea în spatele camerelor: filmări din backstage, clipuri cu antrenorii și concurenții în alte ipostaze față de cele pe care le vedem la TV. Mă simt extraordinar, iar echipa m-a primit cu brațele deschise. Lucrăm foarte bine împreună și sper ca toată lumea să vadă și să simtă puterea online-ului.”.

Laura a fost model internațional, la numai 14 ani ani a câștigat un concurs important de modelling, iar în 2014 a început să facă vloguri. Este una dintre cele mai urmărite personalități din România, cu peste 27 de milioane de vizualizări pe canalul ei de Youtube. De-a lungul timpului a colaborat cu foarte multe vedete, fiind unul dintre primii Youtuberi care au reușit să strângă o comunitate mare în online.

În sezonul 8, Vlogger-ul Vocea României, Laura Giurcanu, va aduce în online tot ce nu se vede la TV din culisele show-ului.

Vocea României – Doar vocea contează!




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni