• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Laura Boghiu de la Visuri la cheie, arhitecta propriei nunți: “Ne-am dorit ceva special!”

Laura Boghiu de la Visuri la cheie, arhitecta propriei nunți: “Ne-am dorit ceva special!”

Echipa Visuri la cheie este pregătită de cursa renovărilor! Au început deja filmările pentru sezonul 8, iar arhitecta Laura Boghiu îi invită pe oameni să se înscrie și să-și spună poveștile.

“Am început filmările acum câteva luni, dar în continuare suntem în căutare de noi cazuri și oamenii de acasă ar trebui să se înscrie. Fie să se înscrie ei sau dacă au prieteni care au un caz mai special să ne spună despre el”, a spus Laura Boghiu în cadrul emisiunii Vorbește lumea. 

Arhitecta a dat și câteva detaliile din culisele show-ului care se întoarce din toamnă la PRO TV. “Chiar acum lucrăm la unul din cazuri, care este absolut deosebit și sunt convinsă că toți veți plânge la el. Nu pot să dau prea multe detalii, dar este vorba despre o fată de 18 ani care a ajuns cu greu la această vârstă. Cam atât vă pot spune”, a mai declarat Laura. 

Știi o familie care are nevoie de ajutor și pe care vrei să o vezi la casa ei? Intră AICI, spune-ne despre caz, iar experții emisiunii vor face tot posibilul să-i împlinească visul.

Frumoasa arhitectă a spus „Da” de curând și a îmbrăcat rochia albă de mireasă într-un decor de vis. Laura a povestit că și-a organizat singură nunta.


Da, alături de soțul meu! Ne-am dorit ceva special și am zis hai s-o facem singuri că ne iese mai bine. Mai stres a fost cu rochia decât cu aranjamentele. Pentru că am avut mici probleme cu rochia. (…) Cea de la petrecere a fost un eșec total. Nu reușeau să-mi pună un fermoar la rochie. Și mi-au greșit-o până în ultima zi”, a mărturisit Laura. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni