• PRO TV
  • La PRO 2 începe o comedie fresh: Blind Date! Victoria Ruffo, așa cum nu ai mai văzut-o până acum!

La PRO 2 începe o comedie fresh: Blind Date! Victoria Ruffo, așa cum nu ai mai văzut-o până acum!

La PRO 2 începe o comedie fresh: Blind Date! Victoria Ruffo, așa cum nu ai mai văzut-o până acum!

Duminică, 23 februarie de la ora 18:00, la PRO 2 începe Blind date, o comedie marca Televisa din 2019! Este o poveste fresh, amuzantă și actuală! Îndrăgita actriță Victoria Ruffo joacă unul dintre rolurile principale, iar rolul ei este diferit față de oricare de până acum, din întreaga sa carieră!  

Despre ce este vorba în Blind date?

Are peste 30 de ani, n-are iubit, se luptă mereu cu kilogramele în plus și nici nu se poate lăuda cu o carieră de succes. Ea este Lucia (Sofía Garza) și își trăiește viața așa cum vrea ea. Însă totul se schimbă atunci când sora ei mai mică, Marina (Oka Giner), anunță că se va căsători. Ce se va întâmpla cu Lucia atunci?

De fapt, nu cântarul este problema.... ci mama ei, Maura (Victoria Ruffo). De ce? Atunci când Marina anunță că urmează să se mărite, Maura nu vede decât un singur lucru: și-o imaginează pe Lucia la nuntă singură, tristă, îmbrăcată urât și cu mai multe kilograme ca niciodată. Așadar, cum-necum, Lucia acceptă un pariu cu mama sa: până la nunta surorii sale (258 de zile), trebuie să slăbească și să aibă și iubit! Se duce vorba despre pariu, așa că șeful Luciei îi forțează mâna să facă un vlog în care să documenteze această experiență. De aici... începe comedia!

Începând de duminică, 23 februarie, PRO 2 prezintă povestea din Blind Date în fiecare zi, de la ora 18:00. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni