La mulți ani, Silvia Dumitrescu! Cum își serbează artista ziua de naștere

Silvia Dumitrescu, una dintre cele mai iubite și premiate artiste din România, a împlinit 63 de ani și a avut parte de o surpriză în platoul Vorbește lumea.

Artista a fost așteptată cu flori și tort de către gazdele emisiunii. “Azi voi face tot ce-mi dorescu eu mai mult și mai mult. Voi dansa, voi cânta cu prietenii. Vom sărbători în adevăratul sens al cuvântului pentru că așa îi place unui artist. Facem un concert aniversar la The PuB și vă aștept pe toți. Am invitați surpriză... Va fi și soțul meu acolo”, a declarat entuziasmată Silvia. 

Cântăreața a mărturisit că cel mai emoționant la mulți ani a venit de la fiul ei: “Și vă mai spun un secret. Știți cine m-a sunat acum, înainte să intru? M-a sunat fiul meu din Italia. Când mi-a zis la mulți ani m-am înmuiat toată că l-am și văzut și mi-a spus că mă iubește. E multă iubire astăzi”.

Întrebată ce și-ar dori să primească de ziua ei, Silvia a mărturisit: “iubirea pentru mine este cel mai frumos cadou. Dacă mă simt iubită, nu îmi mai trebuie nimic. Toata viața mi-a placut să fiu optimistă, dar de data asta apreciez și mai mult cand urarile mi se fac din suflet și când simt bucuria oamenilor din jur”. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni