• PRO TV
  • La ce pericole se expun celebritatile cand aleg sa poarte tinute multate, din latex

La ce pericole se expun celebritatile cand aleg sa poarte tinute multate, din latex

La ce pericole se expun celebritatile cand aleg sa poarte tinute multate, din latex

Din dorinta de a arata spectaculos pe covorul rosu si la evenimente mendene, din ce in ce mai multe vedete opteaza sa poarte tinute sexy, multate, din latex. 

Trendul outfit-urilor din latex dureaza de ceva vreme, surorile Kardashian numarandu-se printre celebritatile care nu se sfiesc sa isi etaleze formele voluptoase in astfel de tinute. 
 
Nicki Minaj este vedeta care a optat cel mai recent pentru o salopeta de culoare roz, realizata in totalitate din latex. Vedeta a facut senzatie cu aceasta tinuta pe covorul rosu la MTV VMA 2017.


Sursa FOTO: Getty Images


Asa cum era de asteptat, "gurile rele" s-au grabit sa sublinieze ca jumpsuit-ul era mult prea mulat si expunea anumite zone ale corpului. In plus, pe Twitter au aparut numeroase postari in care internautii se intrebau cum a reusit artista sa reziste imbracata asa timp de cateva ore bune, scrie Daily Mail. 
 
Specialistii avertizeaza ca, in ciuda look-ului indraznet pe care il asigura, hainele din latex nu lasa pielea sa respire. In plus, purtarea lor pe o perioada indelungata poate cauza indigestie si infectii vaginale. 



Nu mai e un secret faptul ca tesaturile care nu permit pielii sa respire ar trebui evitate deoarece contribuie la dezvoltarea unor bacterii ce provoaca infectii vaginale si urinare. 
 
"In plus, hainele foarte mulate nu permit buna circulare a sangelui din zona picioarelor. In astfel de situatii, poate aparea celulita si inflamarea venelor varicoase", a declarat Tania Adib, medic specialist ginecolog.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni