• PRO TV
  • L-a ironizat până l-a înfuriat. De ce nu mai râde Jim Carrey de Donald Trump

L-a ironizat până l-a înfuriat. De ce nu mai râde Jim Carrey de Donald Trump

L-a ironizat până l-a înfuriat. De ce nu mai râde Jim Carrey de Donald Trump

Actorul Jim Carrey desenează și pictează de când era copil, însă a început să ironizeze politicieni în 2016. „Favoritul” său este Donald Trump, pe care l-a portretizat în fel și chip.

Jim Carrey nu e doar un actor amuzant, ci și un fin observator al realităților vremii. Consecvent teoriei că arta trebuie să surprindă și să oglindească societatea și zbaterile ei, Carrey s-a apucat de caricaturi pentru a ironiza politicienii care se îndepărtează de alegători.

Actorul de 58 de ani are o colecție impresionantă de desene și portrete, distribuite mai ales pe contul său de Twitter. Cele peste 160 de caricaturi au fost strânse într-o colecție, care făcut obiectul unor expoziții de succes.

„Am mulți prieteni care sunt conectați la media din toată lumea și primesc multe informații din multe surse. Dar, urmăresc și latura cealaltă, marea întristare, din când în când. E vorba de fețele ciudate ale dezinformării și această pseudo structură ciudată în care trăim, în care jumătate din populație crede într-o poveste complet diferită”, spunea Jim Carrey într-un interviu acordat CNN.

Jim Carrey: „Încă ne îndreptăm spre stânci” 

După trei ani în care a atras atenția, prin caricatură, că SUA se îndreaptă spre dezastru, Jim Carrey a anunțat că renunță la această abordare. Ultimul desen în care l-a ironizat pe Donald Trump datează din 22 decembrie 2019.

„Pentru mine asta a fost o vreme în care am vrut să fiu farul acela care spune: Hei, stai departe de stânci, te îndrepți spre stânci! Încă ne îndreptăm spre stânci, dar m-am decis că înțelegeți mesajul meu, nu mai trebuie să mă cufund în el”, a declarat Carrey conform Yahoo Entertainment.

Actorul a dezvăluit că nu a ales această formă de exprimare din ură față de oameni, ci pentru a atrage un semnal de alarmă.

„Pot să stau de vorbă cu oricine din această țară și să mănânc o pâine. Iubesc oamenii. Din puncul meu de vedere, cred că am fost păcăliți de politicieni și de ciudatele îngrijorări ale corporațiilor să credem că dezacordul este ură”, a spus Jim Carrey.”

Actorul spune că acum are o nouă obsesie, aceea de a picta fructe de mango. Obsesie care a fost brusc întreruptă de moartea fulgerătoare a lui Kobe Bryant.

Jim Carrey i-a dedicat și acestuia un tablou, foarte apreciat de fanii săi și ai legendei NBA.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Kobe Bryant, mort într-un accident de elicopter

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni