• PRO TV
  • Kristen Stewart, adevărul despre povestea de dragoste cu Robert Pattinson: ”Era produs de marketing”

Kristen Stewart, adevărul despre povestea de dragoste cu Robert Pattinson: ”Era produs de marketing”

Kristen Stewart, adevărul despre povestea de dragoste cu Robert Pattinson: ”Era produs de marketing”

Datorită rolurilor din seria de succes ”Twilight”, Kristen Stewart și Robert Pattinson au fost, pentru un timp, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood.

Inevitabil, atracția dintre personajele lor din film, Bella Swan și Edward Cullen, s-a transformat într-o poveste de dragoste în viața reală. Cuplul a rezistat în jur de patru ani și chiar avea propriul său nume: Robsten. 

Citește și: Vedetele citesc cu voce tare cele mai rautacioase comentarii primite de la fani.

Oricum, într-un interviu pentru New York Times, Kristen a dezvăluit că faptul că era nevoită să-și expună relația de iubire în fața publicului i se părea ”de-a dreptul scârbos și nefiresc”. 

”Oamenii își doreau atât de tare ca eu și Rob să fim împreună, încât relația noastră a fost transformată într-un produs de marketing”, a spus actrița. ”Nu se mai simțea reală. Și pentru mine era scârbos. Nu e ca și când aș vrea să ascund cine sunt sau ce fac în viață. Doar că nu-mi doresc să fac parte dintr-o poveste de iubire doar pentru că are valoare de tabloid”.

Kristen și Robert s-au despărțit în 2012, după ce actrița a fost fotografiată sărutându-l pe regizorul Rupert Sanders, care în acel moment lucra, alături de ea, la filmul ”Snow White and the Huntsman”. Ulterior, aceasta a făcut publică o declarație, în care specifica: ”această indiscreție de moment a afectat cel mai important lucru din viața mea, persoana pe care o iubesc și o respect cel mai mult în lume, Rob”. 

După ce despărțirea lor a fost comentată intens în presă, Kristen a refuzat să mai discute despre relațiile sale amoroase. 

De la separarea de Robert Pattinon, actrița a avut numai iubite. ”Știu că înainte refuzam să vorbesc despre viața mea amoroasă, dar de când am început să mă întâlnesc cu fete mi se pare o ocazie bună să reprezint ceva pozitiv. Încă doresc să-mi protejez viața personală, dar simt că datorez ceva fanilor”.

La ora actuală, actrița Kristen Stewart este iubita supermodelului Stella Maxwell.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni