• PRO TV
  • Killa Fonic, Nane și Azteca & Ian au inchis ultima zi de CONCERT-drive-in, cu un show incendiar

Killa Fonic, Nane și Azteca & Ian au inchis ultima zi de CONCERT-drive-in, cu un show incendiar

Killa Fonic, Nane și Azteca & Ian au inchis ultima zi de CONCERT-drive-in, cu un show incendiar

The Concert Drive în a adus trei zile de magie și muzică bună la Romexpo! 

Au fost trei zile magice la Romexpo. După o lungă perioadă în care nu s-au întâlnit cu fanii, artiștii au făcut scena să vibreze la The Concert Drive în, cel mai mare concert de acest tip din România. Cu toate că au privit evenimentul din mașini, cei prezenți au avut ocazia să-și vadă preferații, să cânte împreună cu ei și să-i aplaude într-un mod inedit, prin intermediul claxoanelor.

Și farurile le-au fost de ajutor, deoarece și-au coordonat astfel luminile pe muzică și s-au bucurat împreună de un spectacol altfel, dar care a reușit să le ajungă rapid la suflete.

Pe 26, 27 și 28 iunie, parcarea principală de la Romexpo a fost transformată în locul în care visurile au devenit realitate, iar publicul și-a revăzut artiștii preferați și a ascultat, live, muzica ce i-a lipsit în tot acest timp.

Petrecerea a trecut din offline și în online, iar cei prezenți la eveniment au intrat pe Zoom și toate imaginile au fost redate pe ecranele de lângă scenă în timpul concertelor. 

Întregul eveniment a fost organizat în condiții maxime de siguranță, iar distracția a fost cea care a ghidat cele trei seri ale The Concert Drive în. A fost o imagine unică, în care sute de mașini și-au sincronizat claxoanele și luminile faruruilor pentru un spectacol memorabil.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni