• PRO TV
  • Kevin Spacey, pentru prima dată față în față la tribunal cu tânărul care l-a acuzat de hărțuire sexuală

Kevin Spacey, pentru prima dată față în față la tribunal cu tânărul care l-a acuzat de hărțuire sexuală

Kevin Spacey, pentru prima dată față în față la tribunal cu tânărul care l-a acuzat de hărțuire sexuală

Actorul Kevin Spacey (59 de ani) începe anul cu o înfățișare în instanță, în cazul în care e acuzat de hărțuirea sexuală a unui tânăr de 18 ani.

Kevin Spacey, care s-a retras din viața publică la sfârșitul anului 2017 ca urmare a scandalurilor cu tentă sexuală, a cerut instanței să nu apară în fața judecătorului. În opinia sa, prezența lui în sala de judecată, alături de cel care îl acuză de comportament indecent și agresiune, ar amplificia publicitatea negativă generată de acuzatorii săi. Judecătorul din Massachusetts i-a respins solicitarea, considerând că Spacey trebuie să țină piept acuzațiilor care i se aduc.

Astfel, actorul va apărea în fața tribunalului districtual din Nantucket luni, 7 ianuarie, pentru a se afla față în față cu acuzatorul său, scrie Page Six. E vorba de un tânăr de 18 ani, fiul unui fost prezentator TV din Boston, care a depus plângere la poliție în 2016 pe motiv că Spacey l-ar fi pipăit și agresat fizic într-un bar din Massachusetts. Conform presei de peste Ocean, actorul va pleda „nevinovat”.

Kevin Spacey, care a mai fost acuzat de hărțuire și de actorul Anthony Rapp, nu a mai apărut în public din octombrie 2017. El s-a confesat pe Instagram în legătură cu acuzațiile care i se aduc, declarând că de-a lungul vieții lui a avut atât relații cu femei, cât și relații cu bărbați, însă toate au fost consensuale. 

Citește și: Ce spune partenera lui Kevin Spacey din House of Cards despre orientarea sexuală a actorului

După aceste scandaluri, tot mai multe persoane, femei și bărbați, au depus plângeri pe numele celebrului actor. Dosarele care au ajuns pe masa judecătorilor au ajuns astfel la șase.

Actorul a primit o lovitură grea în 2017, când a fost concediat de producătorii serialului House of Cards, unde Spacey avea rol principal.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni