• PRO TV
  • Katie Price s-a accidentat în vacanță. Cum a fost surprinsă pe aeroport, la revenirea în Marea Britanie

Katie Price s-a accidentat în vacanță. Cum a fost surprinsă pe aeroport, la revenirea în Marea Britanie

Katie Price s-a accidentat în vacanță. Cum a fost surprinsă pe aeroport, la revenirea în Marea Britanie

Katie Price a suferit un accident în vacanța petrecută în Turcia alăruti de familie. Vedeta și-a fracturat ambele picioare după ce a sărit de un zid dintr-un parc de distracție tematic. 

După accident, Katie Price a fost spitalizată de urgență și supusă unei intervenții chirurgicale. Doctorii i-au comunicat vedetei că recuperarea va fi una lungă și anevoioasă. Din estimările lor, vedeta nu va putea merge singură timp de 3 sau 6 luni. 

Vacanța s-a încheiat dramatic pentru Katie Price, iar vedeta a revenit acum în Marea Britanie. Paparazzii au fost pe poziții și au surprins-o pe divă atunci când a coborât din avion. 

Însoțită de iubitul său, Carl Woods, cu ambele picioare puse în ghips, dar păstrându-și atitudinea de divă, Katie a atras atenția călătorilor aflați în aeroport în momentul respectiv. 

Cu ochelari de soare, mască de protecție cu aplicații strălucitoare și o pereche de pantaloni extrem de scurți, Katie nu avea cum să treacă neobservată.



Sursa FOTO: Profimedia Images


Așa cum era firest, vedeta s-a deplasat cu ajutorul unui scaun cu rotile, însă a avut nevoie și de ajutorul iubitului său pentru a se putea urca într-o mașină care să o transporte în parcare. 

Carl i-a fost alături lui Katie de-a lungul acestei experiențe nefericite, iar acum cei doi plănuiesc să se mute împreună, conform unei surse din anturajul cuplului, citată de Daily Mail. 

"Sunt în căutarea unei case în Essex și par extrem de nerăbdători să locuiască împreună. Sunt foarte îndrăgostiți, iar copiii ei l-au acceptat", a mai declarat aceeași sursă.  



Vezi și: (P) EXPERIENȚE din ȚARA FĂGĂRAȘULUI powered by SUZUKI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni