• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Karmen Simionescu, dezvăluiri despre depresia postnatală: “Mă supăram extrem de repede, plângeam din orice”

Karmen Simionescu, dezvăluiri despre depresia postnatală: “Mă supăram extrem de repede, plângeam din orice”

Karmen Simionescu (22 de ani) a fost invitată în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, unde a vorbit despre experiența “Masked Singer România”, dar și despre problemele cu care s-a confruntat după ce a născut-o pe Sofia.

Karmen și soțul ei, Bogdan Căplescu, au devenit părinți pentru prima oară în august 2019. Fiica lui Adrian Minune a mărturisit că a trecut printr-o depresie postnatală și a acceptat ajutorul unui psiholog, imediat după nașterea fetiței sale.

“Într-adevăr a fost o perioadă dificilă. Nu vreau să dramatizez pentru că mă gândesc că sunt tinere mămici care ne urmăresc. Eu înainte să rămân însărcinată nu știam de această problemă, nu auzisem la absolut nimeni. (…) Toate lucrurile din jurul meu contau mult mai mult decât înainte. Eram foarte atentă la detalii. Mă supăram extrem de repede și plângeam din orice. Referitor la Sofia, simțeam ceva copleșitor, pe care nu știam cum să-l controlez. Cred că mai mult am fost copleșită de tot ce întâmpla în jurul meu și de faptul că mi s-a schimbat viața foarte brusc. Am acceptat faptul că am o problemă”, a mărturisit cântăreața.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni