• PRO TV
  • Juno, artist HaHaHa Production și actor în serialul Profu', lansează piesa "Lumina"

Juno, artist HaHaHa Production și actor în serialul Profu', lansează piesa "Lumina"

Juno, artist HaHaHa Production și actor în serialul Profu', lansează piesa "Lumina"

Juno, artist HaHaHa Production, cunoscut din rolul pe care îl are în serialul "Profu", de la PRO TV și prezent în toate topurile muzicale cu piesă pe care o are cu Jo, "Caută-mă", lansează "Lumina", prima piesă de la EP-ul sau "Demonii" pe care îl va dezvălui publicului episod cu episod timp de o luna și jumătate. 

Piesă "Lumina", primul episod din noul meu EP, este despre o iubire exagerată, dusă la extrem, simțită și cântată că o dependență de care încerci să te eliberezi.”, mărturisește Juno care își dorește că cei care o ascultă să-i simtă trăirile puternice pe care le-a avut atunci când a compus-o și să se regăsească în ea. 

Citește și: Juno lansează piesa de pe genericul serialului PROFU’ de la PRO TV


"Tot EP-ul Demonii este despre iubirea care consumă, despre obsesie și adicție în care eu am simțit că am scurs mulți demoni interiori care m-au bântuit nopți la rândul", mărturisește Juno despre piesele personale pe care le-a scris pe parcursul ultimilor 2 ani. Povestea iubirii, cu toate fazele ei nebune, spusă în 6 episoade intense de rap au un sound nou pentru Juno, mai melodios și mai profund decât tot ceea ce a compus până acum. 

Co-producție Cât Music și HaHaHa Production, "Lumina" are muzică și versurile compuse de Juno, iar producția muzicală semnată de Florin Boka (Fenom). 

Vezi și: Răpuns neașteptat. Care este cea mai mare nebunie pe care Jo și Juno vor s-o facă impreună

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni