• PRO TV
  • Julie Mayaya, despre Cântă acum cu mine: „Asta e partea cool a show-ului”

Julie Mayaya, despre Cântă acum cu mine: „Asta e partea cool a show-ului”

Julie Mayaya, despre Cântă acum cu mine: „Asta e partea cool a show-ului”

Julie Mayaya a început să-ți propună lucruri mărețe în ziua în care a decis să se înscrie la Vocea României. Acum, cântăreața e gata să dea mai departe informații prețioase despre cum și-a construit succesul în muzică.

Julie Mayaya a primit cu inima deschisă invitația de a face parte dintre cei 100 de muzicieni de la Cântă acum cu mine. Artista consideră că acest show de entertainment pentru întreaga familie este foarte ambițios și deloc ușor de pus în practică. Totuși, se declară încântată că poate contribui la realizarea lui. Julie Mayaya ne-a mărturisit cu ce ochi vede ea participarea la show-ul care vine în curând la PRO TV.

Care sunt așteptările tale în legătură cu show-ul Cântă acum cu mine? Cum crezi că îl vor primi românii?

„Mă aștept să ajungă în casa cât mai multor români, pentru ca cei care vin pe această scenă să poată cânta nu împreună cu 100, ci cu milioane de români care privesc show-ul. Mă aștept ca telespectatorii să cânte în timp ce urmăresc emisiunea, așa cum o facem și noi. Și mă aștept să întărească ideea de #MusicBringsUsTogether.”  

Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? 

„Sunt atât de multe... în momentul ăsta îmi răsună în urechi Proud Mary-Tina Turner. Peste cinci minute e posibil ca răspunsul meu să fie altul :)” 

Ce așteptări ai de la concurenți, ce anume te-ar convinge să te ridici și să dansezi pe ritmul impus de ei? 

„Mă aștept ca fiecare să se prezinte cu încredere și cu un act artistic bine pregătit. Să aibă atitudinea unui artist. Să profite de greutatea momentului și să-l trăiască la intensitate maximă, pentru a ne transmite toată emoția sa.” 

Ce vei puncta? Vocea, energia, ritmul sau prezența scenică în ansamblu? 

„Voi face o evaluare cât se poate de obiectivă. Cred că fiecare element contează: vocea trebuie să aibă un timbru plăcut sau interesant, e important să nu cânți fals, e important să ai ritmul în sânge, e important să știi să ieși din absolut orice situație dificilă ar putea apărea pe scenă. E de asemenea foarte important să respecți arta, scena și, nu în ultimul rând, publicul.” 

Unii dintre concurenți nu vor merge mai departe în acest show, poate și din cauza ta…

„Rareori un act artistic rezonează cu tot publicul. Dacă unii nu reușesc să mă convingă pe mine nu înseamnă că nu ar putea convinge pe alții. Eu cred că orice formă de artă are publicul ei, mai mare sau mai mic, în funcție de câți oameni rezonează în același timp, din același motiv, cu o emoție diferită. Și asta e partea cool a show-ului: trebuie să convingi 100 de oameni atât de diferiți, dar totodată uniți de muzică și mediul artistic, să cânte odată cu tine.” 

Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală? 

„Să nu se lase descurajați de faptul că în acel moment nu au livrat suficient. Să privească pozitiv și dacă ridică un om, înseamnă că acel act a avut ceva care a făcut acel om să rezoneze. Și asta înseamnă că trebuie să continue, să folosească rezultatul ca pe o confirmare că face ceea ce trebuie.”  

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli în timp real tot ce e nou!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni