• PRO TV
  • Jorge și Cristi Bozgan încing asfaltul pe circuit. Sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea SuperSpeed la PRO TV!

Jorge și Cristi Bozgan încing asfaltul pe circuit. Sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea SuperSpeed la PRO TV!

Jorge și Cristi Bozgan încing asfaltul pe circuit. Sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea SuperSpeed la PRO TV!

Oltcitul și Dacia au scris istorie pe șoselele din România, iar Bratu și Giurgea, cei doi prezentatori SuperSpeed la PRO TV au reușit să facă o adevărată competiție pe circuit cu cele două. 

În ediția de săptămâna trecută, la volanul Oltcitului, Costi Diță l-a învins pe luptătorul Cătălin Moroșanu la o diferență de 5 secunde. Însă întrecerea lor nu a trecut neobservată și a stârnit inters în rândul mai multor vedete din România care vor să-și testeze și ele limitele pe circuit și să trăiască senzații tari cu cele două mașini. 

Sâmbătă, de la ora 10:30, o nouă luptă auto încinge asfaltul la SuperSpeed la PRO TV. Jorge și Cristi Bozgan vin pregătiti să trăiască cea mai tare senzație pe circuit cu cele două ”bătrâne” ale României. Jorge s-a comportat ca un adevărat pilot de curse la volanul Oltcitului. Cântărețul a împins pedala de accelație până la podea, totul pentru a ieși învingator. “Nu o să am milă!”, i-a avertizat Jorge pe Bratu și Giurgea înainte de a intra în cursă.

Citește și: BRATU ȘI GIURGEA, AMINTIRI DIN VREMURILE ÎN CARE NU CONDUCEAU BOLIZI: „MĂ ENERVA INTRUCTORUL” - VIDEO

Nici Cristi Bozgan nu s-a lăsat intimidat de atitudinea artistului și a demonstrat ce poate sa facă o Dacie cu peste 40 de ani vechime. Rugina și kilometri din bord i-au adus aminte lui Cristi Bozgan ce mașini bune au fabricat românii. “Dacia pe pista este incredibilă. Este mașina visurilor mele.” a spus acesta fascinat de bijuteria din fața lui. 

Mâine, de la ora 10:30, vedem cea mai tare cursă între o Dacie și un Oltcit. Cum s-au pregătit Jorge și Cristi Bozgan înainte de marea întrecere, dar cine va reuși să scoată cel mai bun timp, aflăm într-o nouă ediție SuperSpeed la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni