• PRO TV
  • Jon Bon Jovi a devenit distracție de vacanță pe vasele de croazieră. Cât costă să-l auzi cântând în Caraibe

Jon Bon Jovi a devenit distracție de vacanță pe vasele de croazieră. Cât costă să-l auzi cântând în Caraibe

Jon Bon Jovi a devenit distracție de vacanță pe vasele de croazieră. Cât costă să-l auzi cântând în Caraibe

Liderul trupei Bon Jovi nu cântă la nunți, dar a găsit o metodă de a-ți face vacanța mai plăcută. Jon Bon Jovi (56 de ani) va susține o serie de concerte pe vasele de croazieră, iar noi vă putem spune unde puteți dansa pe muzica lui în 2019.

Jon Bon Jovi vinde experiențe de neuitat la bordul vaselor de croazieră ale Norvegian Cruise Line în primăvara și în vara anului viitor. Liderul trupei Bon Jovi va pleca într-un turneu mai puțin obișnuit, pe mare, în aprilie 2019, cu destinația Bahamas. În august 2019, solistul va distra petrecăreții de pe vasele de croazieră în Marea Mediterană. Așa că, cine vrea să-l vadă și să-l audă pe Jon Bon Jovi își poate programa încă de pe acum vacanța de anul viitor, pe un vas de croazieră.

Prima destinație – Bahamas

Între 12 și 16 aprilie 2019, turneul Runaway to Paradise îi va duce pe pasageri în Bahamas, prin Marea Caraibilor. Plecarea este pe 12 aprilie din Miami, iar cel mai ieftin bilet pentru această călătorie este 1.955 de dolari americani. Cel mai scump bilet este 4.170 de dolari de persoană, la secțiunea VIP, însă aceste tichete s-au epuizat deja. În costul biletului, organizatorii au inclus toate mesele și băuturi fără alcool, acces la piscina și parcul acvatic al vasului, acces la faciltățile de fitness și sport, două concerte live Jon Bon Jovi, precum și alte evenimente la care au fost invitați și alți artiști. 

Circa 2.200 de persoane se pot îmbarca pentru călătoria spre Bahamas și, conform starului rock, toți pasagerii vor primi autografe de la acesta. 

 

A doua destinație – Spania

Pe 26 august 2019, Jon Bon Jovi dă adunarea pentru o nouă călătorie care va porni din orașul catalan Barcelona, cu destinația Palma de Malorca. Până pe 30 august 2019, cei care își cumpără bilet pentru a se afla la bordul Perlei Norvegiene vor avea acces la aceleași experiențe marca Jon Bon Jovi, plus o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Cel mai ieftin bilet costă 2.221 de dolari americani/persoană. Cele mai scumpe tichete, în valoate de 5.056 de dolari americani, s-au vândut deja și sunt pentru categoria VIP. Organizatorii croazierelor spun că la costurile vacanțelor se adaugă citrca 220 de dolari/persoană, care reprezintă taxe turistice.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni