• Emisiuni
  • MasterChef
  • Joi seară, concurenții MasterChef trebuie să gătească același preparat, cu același plating, dar despărțiți de un zid

Joi seară, concurenții MasterChef trebuie să gătească același preparat, cu același plating, dar despărțiți de un zid

Joi seară, concurenții MasterChef trebuie să gătească același preparat, cu același plating, dar despărțiți de un zid

”Marele Zid Chinezesc..în fața noastră!”, va spune Dilly Chilly când va vedea despre ce este vorba în proba din această seară!

 14 concurenți trebuie să treacă de una dintre cele mai grele probe de până acum: să gătească în perechi, dar despărțiți de un perete, cu scopul de a obține preparate identice și la gust, și la aspect!

Seara va fi condimentată cu tot felul de reacții, iar concurenții vor trebui să descopere că, în această probă, comunicarea este la fel de importantă ca ingredientele folosite. Vor fi concurenți care vor lucra, în mod neașteptat, foarte bine în echipă și vor reuși să ajungă la rezultate peste așteptări, dar unii dintre ei vor ceda psihic și vor începe să plângă: ”Sunt disperată, nu aud absolut nimic”. Cine va reuși să se coordoneze și să ofere preparate identice și cine se va pierde în fața emoțiilor și va fi trimis de jurați la eliminare?

Nici pentru cei trei jurați nu va fi ușor să ia decizia de eliminare: “În toate zilele petrecute aici ai demonstrat că ai pasiune, dar de multe ori ai greșit. Dar ai mult talent, nu renunța la gătit!”. Către cine vor fi îndreptate aceste cuvinte și cine va părăsi competiția?

În această seară, de la ora 22:30 descoperim cine se va opri în această etapă din drumul spre titlul de MasterChef și marele premiu!

MasterChef - Gătește fără egal!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni