• Emisiuni
  • VLAD
  • Jesus del Cerro, regizorul superproducției VLAD: ”România mi-a dat totul. Tot ce pot să spun este: Mulțumesc”

Jesus del Cerro, regizorul superproducției VLAD: ”România mi-a dat totul. Tot ce pot să spun este: Mulțumesc”

Jesus del Cerro, regizorul superproducției VLAD: ”România mi-a dat totul. Tot ce pot să spun este: Mulțumesc”

Jesus del Cerro semnează regia superproducției VLAD, care va avea premiera pe 25 februarie la PRO TV. Cineastul spaniol ne-a acordat un interviu, în care a vorbit despre munca alături de echipa din România și despre atuurile acestui nou serial. 

Ce a însemnat pentru dvs. experiența numită VLAD?

Pentru mine, VLAD este un proiect grozav, ocazia perfectă de a spune o poveste puternică, prin intermediul unor personaje extrem de complexe. Pentru un regizor, acestea sunt cele mai importante ingrediente ale unui proiect.

Chiar dacă nu sunteți român, ați reușit să vă faceți înțeles în fața actorilor și a echipei de producție. Este dificil să lucrați într-o limbă străină?

Poate că această întrebare ar trebui pusă membrilor echipei, să spună ei dacă m-am făcut înțeles. Cred că este vorba despre povești și sentimente universale. Filmele prind la publicul din toată lumea tocmai pentru că poveștile sunt universale, sentimentele sunt universale și noi lucrăm cu acestea. De asemenea, echipele din România sunt extrem de profesioniste și este foarte ușor să lucrezi cu ele. 

Care este visul absolut al unui regizor, când este vorba de cel mai recent proiect?

Visul meu este ca spectactorilor să le placă la fel de mult cum îmi place mie… apoi să-l iubească de-a dreptul. 

De ce credeți că acest serial este primul din România realizat la standarde cinematografice?

Nu sunt eu în măsură să spun acest lucru, dar ce pot spune este că VLAD este un serial realizat la cele mai înalte standarde, nu numai pentru România, dar și pentru piața internațională. 

Cum v-ați înțeles cu actorii? Aveți vreun personaj preferat din VLAD?

Am colaborat foarte bine cu actorii, toți sunt foarte profesioniști și am realizat împreună scene foarte puternice… favoritul meu… să spunem că ador forța lui Emilian Oprea, ironia lui Andrei Aradits, loialitatea lui Adrian Nartea, entuziasmul lui Anghel Damian, complexitatea Olimpiei Melinte, prospețimea Dianei Sar… 

În timpul lucrului la serialul VLAD, cine a fost cea mai plăcută surpriză pentru dvs.?

Aș spune că Adi Nartea… toți au fost grozavi, dar Adrian a avut o responsabilitate uriașă, el este personajul principal și a muncit mult și, când cineva dă totul,  nu cred că poți să ceri mai mult. 

Serialul are o mulțime de decoruri naturale superbe. Ați spune că ați descoperit, cu această ocazie, o altă față a României, una mult mai frumoasă?

Serialul oferă o lume spre care să aspiri. A trebuit să găsim locații grozave, locații noi și cred că am descoperit cu toții un nou București. De asemenea, am filmat în Constanța, Grecia… Cred că spectatorii vor fi surprinși să vadă cum arată țara lor. 

Ce înseamnă România pentru dvs.? Cum ați descrie această țară în câteva cuvinte?

România este al doilea loc al meu pe pământ. România mi-a dat totul, așa că trebuie să dăruiesc, la rândul meu, ceva din ceea ce am primit.  Tot ceea ce pot spune este: Mulțumesc!

Ce vă lipsește cel mai mult din țara natală?

Să mănânc fructe de mare (râde). 

Care va fi următorul dvs proiect?

Un film numit ”Miami Bici”, îl vom turna în această primăvară și va fi lansat în cinematografe în luna octombrie. Este vorba despre o comedie. 

La final, un mesaj pentru telespectatorii români. De ce ar trebui să urmărească VLAD?

Dacă doriți să urmăriți o poveste românească, puternică, profundă, VLAD este serialul dvs, dar fiți pregătiți, va fi plin de surprize!

Vezi și: Cine iubește nu iartă! Vlad, din 25 februarie

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni