• PRO TV
  • Jesus del Cerro, regizorul serialului VLAD: „Acest film are foarte multe sentimente”

Jesus del Cerro, regizorul serialului VLAD: „Acest film are foarte multe sentimente”

Jesus del Cerro, regizorul serialului VLAD: „Acest film are foarte multe sentimente”

După ce s-a declarat recunoscător României pentru șansa pe care i-a oferit-o în lumea filmului, regizorul Jesus del Cerro i-a lăudat pe actorii din VLAD, serialul care ajunge la PRO TV pe 25 februarie 2019.

Jesus del Cerro este spaniol și a lucrat pentru România semnând regia serialului VLAD. Regizorul a declarat la evenimentul de lansare a serialului că a lucrat cu actori foarte talentați. 

„Am început cu o sută de actori, am terminat cu zece. Ceea ce e ok. Am lucrat foarte bine, cu niște actori foarte talentați. E foarte ușor să lucrezi cu astfel de actori. VLAD e un proiect foarte mare. Sunt 13 episoade de 90 de minute fiecare. Am filmat în Grecia, în România, iarna, vara. A fost foarte rece iarna, iar vara am fost la filmare la Rahova. Locul nu e foarte frumos. Dar avem de toate în film, sunt foarte multe sentimente și cred că asta e important”, a spus Cerro, live, pe pagina de Facebook a serialului VLAD. 

Spaniolul a mărturisit că România este al doilea său loc drag de pe pământ. „România mi-a dat totul, așa că trebuie să dăruiesc, la rândul meu, ceva din ceea ce am primit. Tot ceea ce pot spune este: Mulțumesc!”, a declarat regizorul spaniol într-un interviu acordat PROTV.RO.

„Serialul oferă o lume spre care să aspiri. A trebuit să găsim locații grozave, locații noi și cred că am descoperit cu toții un nou București. De asemenea, am filmat în Constanța, Grecia… Cred că spectatorii vor fi surprinși să vadă cum arată țara lor”, a mai spus Jesus del Carro. 

Serialul VLAD debutează luni, 25 februarie, la PRO TV, la ora 20.30. Citiți mai multe știri despre actorii din distribuția serialului VLAD pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și pagina de Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni