• PRO TV
  • Jennifer Lopez, fotografie rară alături de tatăl ei. Detalii neștiute despre cel mai important bărbat din viața artistei

Jennifer Lopez, fotografie rară alături de tatăl ei. Detalii neștiute despre cel mai important bărbat din viața artistei

Jennifer Lopez, fotografie rară alături de tatăl ei. Detalii neștiute despre cel mai important bărbat din viața artistei

Jennifer Lopez este foarte apropiată de părinții săi, David și Guadalupe, care au crescut-o în Bronx, alături de surorile Leslie și Lynda. Chiar dacă părinții ei au divorțat, după 33 de ani de căsătorie, ea le acordă aceeași atenție la amândoi. 

De Ziua Tatălui, care este sărbătorită în SUA în a doua duminică din luna mai, Jennifer Lopez a postat două fotografie cu tatăl ei, una recentă și alta din copilărie. Vedeta a adăugat și un mesaj emoționant:

”Tati, nu există suficiente cuvinte care să descrie ce însemni pentru mine…Te iubesc pentru totdeauna…în toate felurile! Pentru toți tații minunați din lume, care sunt alături de copiii lor în fiecare zi!! Ești necesar, apreciat și iubit mai mult decât ai crede. Astăzi te sărbătorim!”



Mama și surorile lui Jennifer Lopez apar mai des în lumina reflectoarelor, în timp ce tatăl vedetei, David Lopez este mai discret. Cu toate acestea, el a însoțit-o pe artistă la multe evenimente importante din viața sa. David Lopez a fost alături de Jennifer la multe premiere de filme, la deschiderea reședinței sale din Las Vegas și la ceremonia de primire a unei stele pe celebra alee Hollywood Walk of Fame.  

Au existat situații când Jennifer Lopez a intervenit pentru a-și apăra tatăl în fața gurilor rele. În 2007, artista a oferit câteva comentarii, după ce au apărut diverse discuții legate de religia tatălui ei. "Tatăl meu este scientolog de 20 de ani. Este cel mai bun om pe care îl cunosc în viața mea și, așadar, este ciudat pentru mine că oamenii vor să-l prezinte într-un mod negativ", a declarat ea pentru CBS.
 
Părinții lui Jennifer au locuit în New York, unde vedeta a crescut. David a lucrat ca tehnician în calculatoare, în timp ce Guadalupe a stat acasă să aibă grijă de copiii lor.

Citește și: Trei generații ale familiei lui Jennifer Lopez: cântăreața a pozat alături de mama și fiica ei

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ jlo

Vezi și: Cum arată Jennifer Lopez așa bine la 51 de ani?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni