• PRO TV
  • Jeff Bezos, ironizat de Chris Rock la premiile Oscar. Ce i-a spus actorul celui mai bogat om al planetei

Jeff Bezos, ironizat de Chris Rock la premiile Oscar. Ce i-a spus actorul celui mai bogat om al planetei

Jeff Bezos, ironizat de Chris Rock la premiile Oscar. Ce i-a spus actorul celui mai bogat om al planetei

Jeff Bezos se bucură de revenirea pe prima poziție a bogaților lumii și de toată atenția lui Chris Rock la decernarea premiilor Oscar din acest an.

Cu o avere de 113 miliarde de dolari, consolidată la începutul lunii februarie 2020, Jeff Bezos revine pe prima poziție a celor mai bogați oameni din lume. Anterior, el cedase această poziției lui Bill Gates, fondatorul Microsoft, și ulterior lui Bernard Arnault, președintele brandului Louis Vuitton.

Invitat de gală la decernarea premiilor Oscar, Jeff Bezos a fost „periat”, dar și înțepat, de actorul Chris Rock. Urcat pe scenă, alături de actorul Steve Martin, pentru a susține un monolog, Chris Rock s-a legat de căsnicia eșuată a celui mai bogat om din lume.

„Jeff Bezos e aici. Are bani. Când el scrie un cec, banca sare în sus. Jeff Bezos e atât de bogat, încât e în continuare cel mai bogat om din lume deși a trecut printr-un divorț. A văzut Marriage Story și i s-a părut o comedie”, a spus actorul Chris Rock.

FOTO: Profimediaimages.ro

Toată sala, inclusiv Jeff Bezos, s-a amuzat copios pe seama acestei glume reușite. 

Jeff Bezos s-a despărțit de soția sa, MacKenzie, după 25 de ani de mariaj. El a fost prins în fapt de presă că avea o amantă, cu care ducea o viață dublă. 

În urma separării, care a avut loc în luna aprilie a anului trecut, Bezos a fost de acord să-i cedeze fostei soții acțiuni la compania Amazon în valoare de 35 de miliarde de dolari.

La scurt timp, fosta doamnă Bezos a anunțat că a semnat un document, la care au aderat circa 200 de bogați ai lumii, prin care își donează jumătate din avere, în timpul vieții sau după moarte.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 10 lucruri pe care nu le știai despre premiile Oscar

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni