• PRO TV
  • Janet Jackson, dans lasciv la Gala Premiilor Billboards

Janet Jackson, dans lasciv la Gala Premiilor Billboards

Janet Jackson, dans lasciv la Gala Premiilor Billboards

Sora lui Michael Jackson arata incredibil la doar un an de la nasterea primului sau copil, micutul Eissa Al Mana. 

Cantareata, in varsta de 52 de ani, a facut show la Gala Premiilor Billboards. Dupa ce a fost permanent criticata pentru ca a luat cateva kilograme bune in plus in timpul sarcinii, Janet a reusit sa le demonstreze criticilor ca are o vointa de fier. Dupa o cariera de aproape patru decenii, ea a a afisat o silueta de invidiat cu ocazia galei Premiilor Billboards, unde a sustinut un concert de exceptie, cu elemente de coregrafie spectaculoase. 

Imbracata intr-o pereche de pantaloni foarte scurti, un pulover auriu si crizme in aceeasi culoare, peste genunchi, Janet a reusit sa ii surprinda pe cei prezenti in public. Pe masura costumului a fost si coregrafia, care fost presarata cu momente lascive, dar si foarte multe miscari energice, care nu au pus-o deloc in incurcatura pe frumoasa cantareata. 


 

In ultimii ani, Janet a disparut aproape complet din viata publica si a evitat atentia presei internationale, adoptand un stil de viata foarte discret. Ea a mers pana la a se muta in Orientul Mijlociu pentru a scapa de atentia presei si a paparazzilor. Decizia a venit in contextul vietii ei persoanele, mai precis ea a anuntat public ca a hotarat sa se dedice mai mult familiei dupa casatoria sa cu omul de afaceri Wissam Al Mana, in 2012. 

Janet e mai cunoscuta publicului larg ca sora a lui Michael Jackson, insa, la randul ei, a reusit sa vanda peste 100 de milioane de albume in lumea intreaga, de la debutul ei pe scena, in 1982.

Ea fost recompensata de-a lungul anilor cu sase premii Grammy, 33 de premii Billboard si 10 premii MTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni