• Emisiuni
  • MasterChef
  • Jamila îi provoacă pe concurenții MasterChef la o probă ”condimentată” cu un premiu de 1.000 de euro!

Jamila îi provoacă pe concurenții MasterChef la o probă ”condimentată” cu un premiu de 1.000 de euro!

Jamila îi provoacă pe concurenții MasterChef la o probă ”condimentată” cu un premiu de 1.000 de euro!

În această seară, de la ora 22:30, concurenții MasterChef vor avea parte de o probă surpriză în urma căreia unul dintre ei va putea câștiga un premiu de 1.000 de euro. Unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri culinari din România îi va provoca pe cei 6 rămași în competiție la un preparat ”infernal”. 

Săptămână continuă în bucătăria MasterChef, după ce Raluca Podea a pierdut aseară proba pentru eliminare și a părăsit competiția, ratând astfel șansa de a câștiga marele premiu. În acestă seară, Jeremy va lipsi din competiție, după ce a primit acordul colegilor de a rata o probă, pentru a lua parte la Ceremonia de Absolvire a Facultății. 

În prima probă, concurenții vor avea 16 ingrediente pe care vor fi obligați să le folosească pentru a reuși un preparat de senzație. ”Îmi doresc să vă impresionez din ce în ce mai tare”, va declara Andreea dos Santos înainte de începerea probei. Însă, adevărata provocare a serii va veni de la unul dintre cei mai apreciați bloggeri culinari din România, Jamila: ”Am venit să vă provoc, dar sunteți Top 6. Am venit la voi cu un preparat infernal”. Preparatul propus de aceasta va fi atât de condimentat, încât o va face pe Alina să își amintească de Dilly Chilly: ”Vino înapoi în emisiune, era proba ta”, iar pe Cezar să admită: ”Și preparatul și timpul au devenit infernale”.

Cine va reuși să o impresioneze pe bloggerița cu aproape 1 milion de urmăritori, dar și ce concurent va ajunge în fața juraților cu un preparat apropiat de cel propus de Jamila și va câștiga premiul de 1000 euro, aflăm în această seară, de la 22:30, la PRO TV.

MasterChef - Gătește fără egal!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni