• PRO TV
  • J Lo, probleme înainte de nuntă. Alex Rodriguez i-a trimis mesaje deocheate unui model Playboy

J Lo, probleme înainte de nuntă. Alex Rodriguez i-a trimis mesaje deocheate unui model Playboy

J Lo, probleme înainte de nuntă. Alex Rodriguez i-a trimis mesaje deocheate unui model Playboy

Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez la începutul acestei luni, însă cei doi au deja probleme de cuplu. Dezvăluirile scandaloase ale unui model Playboy au pus-o pe gânduri.

Un fost „iepuraș” Playboy, care s-a aflat multă vreme în anturajul lui Hugh Hefner, a făcut dezvăluiri în ziarul britanic The Sun care aruncă în aer relația lui Alex Rodriguez cu Jennifer Lopez. Zoe Gregory (44 de ani) susține că fostul jucător de baseball i-a trimis mesaje deocheate în privat, precum și o fotografie cu „bărbăția” lui.

J Lo este minunată și nu merită asta. În timp ce se pregătea să se căsătorească cu ea, mie îmi cerea filmulețe cu tentă sexuală, cerându-mi să ne cuplăm și să găsesc și alte fete. Dacă faci asta până în momentul în care o ceri de soție, nu mi se pare corect”, a mărturisit modelul pentru ziarul britanic.

Zoe Gregory (dreapta), cu Paris Hilton și Hugh Hefner

Zoe Gregory susține că Alex Rodriguez voia să întrețină relații intime cu ea și cu încă un „iepuraș” Playboy, de care fostul jucător de baseball s-a interesat îndeaproape.

„Încă te mai gândești la numele a trei fete pentru distracția cu noi? E fierbinte? Amuzantă? De câte ori ai fost cu ea?”, i-a scris Alex Rodriguez lui Zoe Gregory.

Modelul susține că aceste mesaje i-au fost trimise cu câteva săptămâni înainte de logodna acestuia cu Jennifer Lopez. Rodriguez a cerut-o pe J Lo în timpul unei vacanțe în Bahamas. Atunci, starul din Major League i-a dăruit un inel cu diamant în valoare de aproape 4 milioane de euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on


Alex Rodriguez a mai fost căsătorit o dată, însă a fost părăsit de fosta soție tot din cauza infidelității lui. 

La doar câteva zile de la logodna cu J Lo, un fost coleg de echipă al lui Rodriguez scria pe Twitter că acesta o înșală pe cântăreață cu fosta lui soție. Jose Canseco (54 de ani) i-a cerut lui Rodriguez să înceteze a mai poza în băiatul cuminte și romantic și să-și dea arama pe față.

Micuța, oare știe că el o înșală cu fosta mea soție, Jessica... Săraca fată, nu are habar cine este el cu adevărat”, a scris Canseco pe rețeaua socială.

Dezvăluirea fostului jucător de baseball a stârnit discuții aprinse între cei doi. La întoarcerea din vacanța din Bahamas, Alex Rodriguez a fost surprins de paparazzi cu un ochi vânăt și cu buza spartă, iar primul suspect al agresiunii pare a fi chiar Jennifer Lopez. Vezi fotografiile care au devenit virale!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni