• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Iulia Vântur s-a întors în România de ziua părinților ei: „Ne dorim intimitate”

Iulia Vântur s-a întors în România de ziua părinților ei: „Ne dorim intimitate”

Iulia Vântur a venit în țară pentru a-și sărbători părinții, pe 5 și 7 decembrie. Vedeta a publicat și câteva imagini pe rețelele de socializare, iar acum a pășit în plaoul emiisunii „Vorbește lumea” pentru a dezvălui ce planuri de viitor are, dar și unde a ales să își petreacă sărbătorile de iarnă.

Cu o ținută impecabilă și cu zâmbetul pe buze, așa a pășit Iulia Vântur în fața telespectatorilor la emisiunea „Vorbește lumea”. Deși este stabilită în India de ani buni, fosta prezentatoare TV nu îi uită pe cei dragi de acasă, pentru care s-a și întors zilele acestea. A fost ziua mamei sale pe data de 5 decembrie, iar pe 7 și-a sărbătorit tatăl, așa că le-a făcut o surpiză și s-a dus la ușa casei părintești.

„Am fost în Dubai pentru că am avut un show acolo și am venit pentru că a fost ziua părinților mei. Și ziua mamei și ziua tatălui, pe 5 și pe 7 decembrie.

Sunt puține momentele pe care le petrecem împreună în felul ăsta și atunci ne dorim intimitate. Am fost doar eu, mama, tata și prietena mea cea mai bună, împreună cu finuța mea”, a spus vedeta.

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că în Mumbai, cel mai populat oraș indian, oamenii intră rapid în atmosfera Crăciunului, decorând străzile cu luminițe și diferite ornamente, lucru care o bucură mult. 

„Ei sărbătoresc Crăciunul și inclusiv orașul, Mumbai, arată frumos, cu luminițe, cu decorațiuni. Chiar e frumos. Se simte puțin spiritul Crăciunului.

Majoritatea celor care sărbătoresc Crăciunul sunt catolici. E o comunitate mare de catolici și, mai ales acolo unde stau eu”, a mărturisit Iulia Vântur.

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni