• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Irina-Margareta Nistor, o analiză a premiilor Oscar 2022. Ce spune despre gestul lui Will Smith

Irina-Margareta Nistor, o analiză a premiilor Oscar 2022. Ce spune despre gestul lui Will Smith

Celebra traducătoare și critic de filme, Irina-Margareta Nistor, a fost invitată astăzi în emisiunea Vorbește lumea, unde a analizat Gala Premiilor Oscar 2022, dar și momentul uluitor petrecut pe scenă, când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock. 

Irina-Margareta Nistor, care a comentat cea de-a 94-a ediţie a premiilor Oscar, transmisă în direct pe VOYO, crede că gestul lui Will Smith nu a fost aranjat și aduce câteva argumente: 

„Nimeni nu l-ar fi lăsat să înjure. A fost atât de rapid, încât ei n-au apucat să pună bip-uri pe înjurături. Și știi că sunt obligatorii”. 

„E un tip instabil psihic.(nr. referitor la actorul Will Smith) Era succesul prea mare pentru el, pălăria prea mare. Mă amuză că la Bafta nu a venit, probabil ar fi făcut un show și pe-acolo”. 

Irina-Margareta Nistor a spus și care ar putea fi urmările pentru Will Smith:

„Au declarat clar că există două modalități de a-l pedepsi, fie să-i ia premiul, ceea ce ar fi fost fără precedent; fie trei ani să nu mai poată fi nominalizat. Acum e mai ușor cu aia cu trei ani pentru că nu știu dacă atât de curând să mai facă un rol de genul acesta. Și să știi că rolul acesta fără Jada, fără nevastă-sa, n-ar fi existat. Ea a venit cu ideea, ea le-a cunoscut pe tenismene, iar el a rămas în rolul ăla, s-a purtat la fel de mitocănește ca tatăl fetelor”. 

Vezi în materialul video de mai sus ce a spus criticul despre filmul „CODA”, desemnat cel mai bun film al anului. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni