• PRO TV
  • Ipostaza pentru care ar putea primi titlul de "taticul anului". Alex Velea si Dominic, intr-o fotografie adorabila

Ipostaza pentru care ar putea primi titlul de "taticul anului". Alex Velea si Dominic, intr-o fotografie adorabila

Ipostaza pentru care ar putea primi titlul de "taticul anului". Alex Velea si Dominic, intr-o fotografie adorabila

Alex Velea se bucura din plin de rolul de tatic. Cantaretul se implica in cresterea lui Dominic, baietelul sau si al cantaretei Antonia, iar imaginile publicate pe retelele de socializare demonstreaza ca artistul este mai mult decat incantat de postura in care se afla.

Alex Velea si-a cucerit definitiv fanele de pe Facebook atunci cand a postat o fotografie adorabila in care apare alaturi de micutul Dominic. La vederea imaginii, admiratoarele s-au grabit sa ii transmita tanarului tatic cat de mult apreciaza faptul ca este implicat in viata baietelului sau. 

Citeste si: 20 de nume care vor ramane la moda chiar si peste 60 de ani. Cum sa-ti botezi copilul pentru a fi in trend oricand

"Bravo! Asa tatic!", "Momente speciale." sau "Ce tatic tandru!" sunt doar cateva dintre comentariile primite de Alex Velea la postarea de mai jos.

Artistul ar putea primi cu usurinta titlul de "taticul anului" pentru aceasta imagine, ipostaza in care a fost fotografiat fiind una aparte. Fotografia a strans aproape 26 000 de like-uri, semn ca publicul a apreciat peste masura gestul artistului.

Boyz! :)

Posted by Alex Velea on Saturday, November 21, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni