• PRO TV
  • Ion Țiriac cerșetor – fotografia virală care circulă pe net. Mesajul lui Codin Maticiuc

Ion Țiriac cerșetor – fotografia virală care circulă pe net. Mesajul lui Codin Maticiuc

Ion Țiriac cerșetor – fotografia virală care circulă pe net. Mesajul lui Codin Maticiuc

Ion Țiriac îmbrăcat în cerșetor, fotografia trucată care a stârnit comentarii aprinse pe internet. Miliardarul român apare într-o postare a lui Codin Maticiuc, care a dezvăluit că familia Țiriac s-a oferit să contribuie substanțial la campania #spitalepublicecubaniprivati.

Ion Țiriac a fost transformat în cerșetor pentru o cauză nobilă. Miliardarul apare într-o postare a lui Codin Maticiuc, care le-a transmis fanilor săi un îndemn să-l ajute să-l „falimenteze” pe cel mai bogat român.

Ajutați-mă să-l falimentez pe Țiriac!”, a fost mesajul cu care Codin Maticiuc și-a început postarea de pe Facebook. Filantropul, care derulează campania #spitalepublicecubaniprivati a povestit că a fost sunat de Ion Alexandru Țiriac, fiul miliardarului, care i-a promis ajutor financiar pentru spitalele pe care le renovează din donații.

După ce i-a dat detalii despre sumele pe care le strânge pentru renovarea spitalelor de stat, Codin Maticiuc a primit următoarea replică:

Perfect atunci, facem așa: ce strângi din sms-uri de la oameni toată luna iunie, fundația Țiriac dublează suma și ți-o donează să renovezi o secție de pediatrie. Dacă merge bine, repetăm asta în decembrie și tot așa”, a mărturisit antreprenorul.

Răspunul lui Țiriac jr. l-a surprins pe Maticiuc, care a făcut o invitație tuturor românilor să susțină demersul său. Sumele colectate în luna iunie vor fi dublate de familia Țiriac, în folosul spitalelor din România.

Ajutați-mă să-l fac pe domnul Țiriac puțin mai sărac decât este printr-un simplu SMS cu textul FACEM, la 8845. Pentru fiecare SMS dat astăzi, voi donați doi euro și familia Țiriac mai pune 2. Ține toată luna iunie treaba asta și dacă avem rezultate fundația Țiriac își reînnoiește curând oferta. Ajutați-mă să renovez secții pediatrice pe banii lui Țiriac. Pe el nu-l deranjează!”, a mai scris Codin Maticiuc.

Nu toate spitalele au acceptat donațiile lui Codin Maticiuc.

Fotografii: Agerpres/Codin Maticiuc Facebook

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni