• PRO TV
  • Ioana Tiriac a scapat deja de Bac. Altii copii de vedete sunt in focurile examenului maturitatii

Ioana Tiriac a scapat deja de Bac. Altii copii de vedete sunt in focurile examenului maturitatii

Ioana Tiriac a scapat deja de Bac. Altii copii de vedete sunt in focurile examenului maturitatii

Fiica miliardarului Ion Tiriac rasufla usurata. Ioana a scapat de examenul de Bacalaureat, pe care l-a sustinut deja in luna mai. Iata care sunt alti copii celebri care intra abia acum in focurile testarii nationale.

Ioana Tiriac a absolvit cursurile Scolii Americane de la Bucuresti si a sustinut examenul de Bacalaureat International in luna mai. Fiica miliardarului a parasit Romania in urma cu cateva zile, iar acum se relaxeaza la Miami si New York. Insa, vacanta ei va fi scurta, intrucat Ioana se pregateste pentru examenul de admitere la o universitate din SUA. Mama Ioanei, fosta jurnalista de origine egipteana Sophie Ayad, declara intr-un interviu acordat protv.ro ca fiica ei va urma Jurnalismul peste Ocean, calcandu-i astfel pe urme. Citeste interviul integral in acest articol.

 

NO NEW FRIENDS #12YearsGoingStrong

A post shared by Ioana (@ioana_tiriac) on

Si fiica Andreei Esca, Alexia, a sustinut examenul de Bacalaureat International, dupa ce a absolvit cursurile Liceului francez Anna de Noailles de la Bucuresti. Tanara se bucura de o scurta vacanta in Romania, insa vrea sa-si continue studiile la Londra.

 

Happy Sunday!???? Photo by @douglaslormand ❤️️

A post shared by Alexia ♛ (@alexiaeram) on

Spre deosebire de examenul traditional de sfarsit de liceu, Bacalaureatul International e in prezent agreat de cateva scoli private din Romania. Sistemul e diferit de cel al Bacalaureatului clasic, in sensul ca testarile au loc la aproape toate materiile, in doua limbi de circulatie internationala. Pentru a obtine diploma de Bacalaureat, elevii din anii terminali trebuie sa urmeze un program de studiu de doi ani, la capatul caruia sunt examinati riguros. Diploma pe care o primesc la sfarsit e recunoscuta la orice universitate din Europa centrala si de vest, dar si peste Ocean.

Ei mai au cateva zile pana la Bac

Sesiunea de vara a examenului de Bacalaureat incepe la 25 iunie, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. O zi mai tarziu, elevii din clasa a XII-a vor sustine proba la Limba si literatura materna. Pe 27 si 28 iunie 2018 sunt programate testarile la proba obligatorie a profilului si proba la alegere a profilului si specializarii. 

Printre cei care sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile se numara si Matei Dedu, fiul prezentatorului Stirilor PRO TV Mihai Dedu. Matei a implinit de curand 18 ani si si-a facut mai multe planuri de viitor. Saptamana trecuta a fost impreuna cu tatal lui in studioul La Maruta, unde Matei a dezvaluit ca dupa liceu are mai multe optiuni, insa cea care il atrage cel mai mult este sa munceasca in televiziune, in locul tatalui sau. 

 

Time with daddy❤

A post shared by Matei Dedu (@matei.dedu) on

Foarte relaxata inainte de examenul maturitatii este si Alla, finalista la Romanii au talent. Tanara dansatoare din Cluj-Napoca nu are emotii pentru acest examen, pe care il considera o formalitate. In plus, nu si-a facut planuri pentru facultate, pe care o poate face oricand.



Imi doresc foarte mult sa vad lumea, dar nu singura. Mi-as dori sa iau cu mine toate persoanele cu care impartasesc dansul, sa mergem sa acumulam foarte mult din afara, dar si sa aducem de afara tot ce se poate aici. Personal imi doresc sa le inspir tinerilor increderea in puterile lor. Cand dansez imi imaginez ca iau pe toata lumea cu mine pe scena”, declara Alla pentru protv.ro

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni