• PRO TV
  • Ioana Filimon, despre cum s-a stricat relația ei cu Brigitte, la FERMA: „S-a dezlănțuit Iadul”

Ioana Filimon, despre cum s-a stricat relația ei cu Brigitte, la FERMA: „S-a dezlănțuit Iadul”

Ioana Filimon, despre cum s-a stricat relația ei cu Brigitte, la FERMA: „S-a dezlănțuit Iadul”

După zece săptămâni petrecute în fermă, timp în care a trecut cu bine peste trei dueluri de eliminare, Ioana Filimon s-a închinat în fața Geaninei Ilieș. Fosta Miss România 2016 a dezvăluit care a fost unul dintre momentele care au dezamăgit-o cel mai mult în această perioadă.

Ioana Filimon a fost, încă de la începutul acestui sezon de FERMA, cea mai bună prietenă a lui Brigitte Năstase. Relația ei cu cea mai vulcanică concurentă din fermă i-a atras, uneori, antipatia celorlalți. Ioana avea să se convingă târziu că apropierea de Brigitte nu a fost de bun augur.

„Eu eram așa, foarte flower power. Știam că o să urmeze duelul meu cu Brigitte și i-am spus: Brigitte, mi-ar plăcea să avem un duel fair-play. Moro a spus de la început că nu vrea să ne antreneze, pentru că amândouă îi suntem dragi și nu vrea să țină cu una mai mult decât cu cealaltă (...) Brigitte a spus nu, că ea are nevoie de antrenor. Peste câteva ore, Moro ne spune că vrea să dea cu banul și să aleagă pe cine o să antreneze. Și atunci, în capul lui Brigitte nu știu ce s-a întâmplat: A început nebuia, s-a dezlănțuit Iadul”, a spus Ioana Filimon.

Fosta concurentă de la FERMA – Un nou început a declarat că nu se aștepta la această reacție din partea bunei sale prietene, care s-a întors împotriva ei. 

A fost foarte greu pentru că, după cearta cu ea am simțit că am rămas singură. Pentru că tot ce făceam, eram eu și Brigitte. Orice, chiar orice. Încercam să ne ajutăm reciproc și când ne-am certat am rămas așa, a nimănui, eu și restul lumii”, a mărturisit Ioana Filimon.

Fosta Miss România a explicat că reacțiile nepotrivite ale lui Brigitte l-au făcut și pe Cătălin Moroșanu să o privească pe „veterana” show-ului cu alți ochi.

„Toți ceilalți din fermă mi-au dat dreptate și au fost alături de mine, dar nu era ca și cum eu am devenit cea mai bună prietenă a lor”, a mai spus Ioana, care a dus mereu în spate toate războaiele pe care le-a pornit Brigitte.

Vezi la finalul articolului GALERIA FOTO incendiră cu Ioana Filimon!



 

„Pe Brigitte o văd îndrăgostită de Pastramă. De Pastramă... nu știu ce să zic”

Ioana Filimon a explicat și cum vede ea idila cu Florin Pastramă, care s-a legat chiar în interiorul fermei. Fosta concurentă de la FERMA – Un nu început spune că pe Brigitte chiar o vede îndrăgostită de Florin, însă are dubii că el ia în serios această relație. 

Motivul? Pastramă face ochi dulci și altor fete din fermă. „Parcă dă din coadă și pe lângă Otniela. N-aș băga mâna în foc pentru el, dar pe Brigtte am văzut-o așa foarte pornită, îndrăgostită și chiar geloasă în anumite momente. Așa că mă gândesc că nu poți să joci teatru chiar așa de mult și să încerci să pară că ai sentimente pentru cineva când nu ai”, mai spune Ioana. 

Citește și: FERMA – Un nou început a fost lider de audiență, joi seară

Vezi mai jos duelul fotomodelelor!

Ioana Filimon a pierdut un duel epic în fața Geaninei Ilieș. Lupta dintre cele două va fi povestită mult timp de acum încolo, fiind declarată de concurenți drept cel mai greu și mai spectaculos duel de până acum. Fetele au spart lemne cu toporul, au taiat cu fierăstrăul și au bătut cuie de parcă asta ar fi făcut zilnic. Regina duelurilor, Ioana, nu a mai reușit să găsească resurse pentru a trece si peste ce de-al patrulea duel de eliminare. Miss Romania a reușit să stea în fermă zece săptămâni. 

Credit foto: PRO TV/Ioana Filimon

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni