• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ioana Dichiseanu: “Am început să îmi fie teamă de anumite momente frumoase. Mi-e frică să mai râd”

Ioana Dichiseanu: “Am început să îmi fie teamă de anumite momente frumoase. Mi-e frică să mai râd”

Ioana, fiica regretatului Ion Dichiseanu, alături de cântăreața de muzică ușoară, Simona Florescu și Anastasia au fost astăzi în platoul emisiunii Vorbește lumea. 

Cele trei au făcut câteva dezvăluiri emoționante despre frumoasa lor familie, iar Ioana a dăruit telespectatorilor un moment muzical de excepție. Artista urmează să lanseze un album inspirat din cultura portugheză.

Ioana Dichiseanu a ajuns să iubească stilul fado grație tatălui ei, Ion Dichiseanu, care a cunoscut-o personal pe regina muzicii fado, Amalia Rodriguez (artista care a ajutat la popularizarea genului muzical la nivel mondial). La rândul ei, Ioana a transmis fiicei sale, Anastasia (5 ani și 5 luni) pasiunea pentru cultura portugheză.

Anastasia știe toate versurile melodiilor mele cântate în portugheză. Le fredonează tot timpul. Sunt preferatele ei”, a mărturisit Ioana Dichiseanu despre fiica ei. “Deocamdată nu ne putem da seama dacă și ea va urma o carieră în muzică, dar îi place foarte mult dansul”.


Apoi, Simona a adăugat: “Nu se știe de cine se va lăsa inspirată. Adrian, tatăl ei, este avocat și a terminat și Facultatea de Științe Juridice și acum dă doctoratul în teologie. Așa că are de unde să se inspire. Dar cel mai mult cred că o să fie ca Dichi. O să știe și teatru și muzică și dans!

Ținând cont de faptul că februarie e luna iubirii, Adela Popescu a vrut să afle de la Ioana Dichiseanu cum o răsfață soțul ei, Adrian. “Știe să mă facă să mă simt iubită fără a fi o ocazie specială. Mă ajută foarte mult și la treburile casnice, face tot ce nu-mi place mie, dar îmi recită și poezie. Știe să fie romantic”.

Simona Florescu și-a mai amintit alături de telespectatori și de serile în care Adrian, soțul fiicei sale, petrecea timp de calitate cu regretatul Ion Dichiseanu.

“Îi am și acum în ochi cum stăteau doar ei doi și povesteau... Ce să mai! Era o atmosferă și o chimie încredibilă între ei. Făceau versuri, vorbeau, glumeau...” Apoi, Ioana a completat: “Îmi dau seama acum că există foarte multe asemănări între soțul meu și tata. Chiar îl numea băiatul lui și i se adresa așa cu mult drag, nu din complezență”.

Am început să îmi fie teamă de anumite momente frumoase pentru că mă gândesc că după ele se poate să vină ceva rău. Mă tot gândesc la ce a fost (...) și mi-e frică să mai râd. Trec printr-o perioadă dificilă. Vorbesc despre asta și cu soțul meu, dar el nu poate decât să mă susțină, să facă tot ce poate... Tot eu trebuie să fac acel declic pentru schimbare”, a mai mărturisit cu durere Ioana. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni