Investiții de 380.000 de euro în prima ediție a emisiunii Imperiul Leilor

Investiții de 380.000 de euro în prima ediție a emisiunii Imperiul Leilor

Antreprenori din toată țara s-au înscris la Imperiul Leilor cu dorința de a-și vedea visul finanțat iar aseară, în prima ediție a emisiunii, telespectatorii au cunoscut o parte dintre cei care au reușit să obțină finanțare și au aflat cât de mari sunt sumele investite.

Cei 5 oameni de afaceri au investit 380.000 de euro în afacerile cu potențial de dezvoltare. Trei dintre investitori, Daniela Marișcu, Mohammad Murad și Dragoș Petrescu, s-au duelat pentru a investi în afacerea unui cuplu din Oradea, fiind hotărâți să își pună banii în joc pentru a finanța afacerea tinerilor antreprenori.

Andreea și Ionuț Gheorghe au ales să bată palma cu Mohammad Murad, pentru o investiție de 120.000 de euro în schimbul a 20% din afacerea lor, Dessert Box. La finalul „duelului” dintre investitori, Dragoș Petrescu a exclamat: „Mohammad și-a ratat cariera de politician!”

Cristian Onețiu a investit și el, la rândul său, într-o afacere „dulce”. Acesta a decis să finanțeze afacerea unui preot misionar, Augustin Criste, care produce ciocolată artizanală. Publicul a aflat cu uimire că unul dintre sortimentele de ciocolată Christe conține... cannabis. Părintele a declarat că duminica este preot, iar în restul săptămânii este traficant de endorfine și consideră că ciocolata pe care o produce aduce bucurie semenilor săi. 

Prima ediție Imperiul Leilor a condus detașat topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Show-ul a înregistrat 9.5 puncte de rating și 27.7% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.2 puncte de rating și 15.0% share.

În edițiile următoare, telespectatorii vor vedea o mulțime de afaceri cu potențial și vor trăi emoția alături de antreprenorii care vin să își vadă visul finanțat. 

Nu rata Imperiul Leilor, în fiecare miercuri, de la 20:30, la PRO TV!

Vezi și VIDEO: IMPERIUL LEILOR, ediția 1: CHRISTE - ciocolată artizanală cu cannabis

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni