• PRO TV
  • Întrebarea Mesei Rotunde: Cu ce cântăreață cunoscută ar vrea Mitzuu să aibă o relație

Întrebarea Mesei Rotunde: Cu ce cântăreață cunoscută ar vrea Mitzuu să aibă o relație

Întrebarea Mesei Rotunde: Cu ce cântăreață cunoscută ar vrea Mitzuu să aibă o relație

Cum ne-a obișnuit în fiecare săptămână, Alex Daragiu ne aduce, în exclusivitate pe protvplus.ro, show-ul ”Întrebarea Mesei Rotunde”.

În acest episod, invitat este vloggerul Mitzuu, care va avea de ales: răspunde la întrebări incomode sau mănâncă ce e pe farfurie!

Prima întrebare pentru el a fost: “Care a fost cel mai prost moment al vieții tale?”. Dacă inițial a ezitat să răspundă, Mitzuu a dezvăluit că cel mai prost moment al lui a fost chiar în perioada aceasta de pandemie: “Ambii mei părinți au fost pozitivi la testul pentru coronavirus. Tata a fost internat în spital, mama a rămas singură acasă. E foarte nasol să știi că nu poți să-i vezi pe ai tăi.”

Următoarea întrebare pe care a primit-o de la Daragiu a fost: “Care este influencerița cu care ți-ar plăcea să ai o relație?”. Deși a stat mai mult pe gânduri, Mitzuu a răspuns: “Aș spune, dacă nu ar exista niciun context, Antonia!

Vezi în materialul video de mai jos ce a răspuns Mitzuu când a fost întrebat care este categoria lui preferată de filme porno!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni