• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • INTERVIU Theodor Marcu, micul geniu în calcule: ”Dacă aș câștiga, le-aș cumpăra câte un cadou lui mami și lui tati

INTERVIU Theodor Marcu, micul geniu în calcule: ”Dacă aș câștiga, le-aș cumpăra câte un cadou lui mami și lui tati

INTERVIU Theodor Marcu, micul geniu în calcule: ”Dacă aș câștiga, le-aș cumpăra câte un cadou lui mami și lui tati

În cel de-al zecelea sezon ”Românii au talent”, Theodor Marcu l-a lăsat pe Andi Moiescu cu gura căscată cu calculele sale, obținând un Golden Buzz. Acum, Theodor se pregătește intens pentru numărul său inedit din MAREA FINALĂ de vineri seara, de la PRO TV.

Ce a însemnat pentru tine să obții un Golden Buzz? Ce ai simțit în acele clipe? 

Când a început, dintr-o dată, să plouă cu "petale aurii", m-am speriat foarte tare. Nu înțelegeam ce se întâmplă, dar după aceea, m-am bucurat tare mult când a venit domnul Andi la mine și m-a luat în brațe. Am fost fericit că am calculat corect și că celor din sală le-a plăcut ce am făcut.
 

GHICEȘTE CINE va fi marele câștigător Românii au talent - sezonul 10, și poți câștiga unul din cele 30 premii oferite de LIDL!

Care au fost cele mai memorabile reacții ale prietenilor și rudelor?

Familia mea a fost bucuroasă pentru mine, iar prietenii și chiar necunoscuții m-au felicitat. Unii mi-au spus că se mândresc cu mine.  

Cine te-a impresionat cel mai mult dintre jurați și de ce?

Am fost impresionat de toți jurații și vă pot spune de ce: de domnul Andi pentru că este matematician și pentru că a apăsat butonul auriu; de doamna Andra pentru că am auzit-o cât de frumos cântă "Deșteaptă-te, române" și eu iubesc acest cântec; de domnul Mihai pentru că dansează atât de bine și mi-aș dori și eu să pot să dansez așa vreodată și de domnul Florin - pentru că este actor și vreau și eu să învăț să joc teatru. 

Cum s-a schimbat viața ta de când ai apărut la Românii au talent?

De când am apărut la Românii au talent, oriunde m-am dus, m-au recunoscut oamenii și m-au felicitat. Și la școală, vin la mine, în pauză, colegi mai mari, vorbesc cu mine, mă roagă să le fac calcule și vor să facă și poze cu mine. Sunt bucuros că am mai mulți prieteni.

Cum ți s-a schimbat stilul de viață în această perioadă? 

Îmi pare rău că nu am putut să mai ies afară, la joacă, dar, mami mi-a spus că e mai bine să stăm acasă că așa ne putem proteja unii pe alții. Acasă, am putut să exersez mai mult calculele, am cântat la pian, am pictat, am învățat poezii, am construit mai multe orașe ale lumii din lego și am citit despre clădirile din acele orașe, am citit, am făcut prăjituri cu mami, am jucat fotbal pe holul din casă cu tati și ne-am jucat de-a v-ați ascunselea. De-abia aștept să pot ieși din casă să îmi revăd prietenii și copiii cu care mă jucam afară și la activitățile unde mergeam.

Ce ai face cu banii, în cazul în care ai câștiga premiul cel mare?

Dacă aș câștiga, le-aș cumpăra câte un cadou lui mami și lui tati, aș vrea să învăț să cânt la vioară și aș vrea să vizitez locurile unde au trăit Mozart, Beethoven, Ceaikovski și toți cei despre care am citit în cărți. Mi-ar plăcea foarte mult!

Un mesaj pentru telespectatorii din România care vor vota marele finalist pe 29 mai, la PRO TV.

Am venit la Românii au talent pentru a arăta copiilor din România că nu trebuie să le fie frică de cifre, că matematica este frumoasă și sper că ceea ce veți vedea în finală vă va face să mă votați. Mulțumesc! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni